Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi történik, ha a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik, ha a szerető kitálal?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen történeteket ? Elmesélnétek? Ja, egyébként nem vagyok szerető, csak majdnem... És nem szeretnék kitálalni a feleségnek arról, hogy majdnem megcsalta velem a férje, és csak az én lelkiismeretemen múlt a dolog. De érdekelnének a tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
2019. nov. 5. 10:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mint mondtam vannak bizonyítékaim, üzenetek is, tanúk is , és mivel ismerem a feleséget 99%, hogy válás lenne a vége. Nem az a típusú nő aki eltűrné... Főleg, hogy anyagilag is ő áll jobban a házasságban, értsd minden anyagi javak az övé.
2019. nov. 5. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem történik semmi. Mindenki marad a megszokott sz*rban.
2019. nov. 5. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat az en draga exferjem 23 evvel fiatalabb szeretoje kitálalt, es nyert. Kapott egy 44 eves logo hereju 3 gyerekes frusztralt ostoba faszt, ket exfeleseggel es egy szep summas gyerektartassal a nyakaba. Ostobat csak azert irok, mert nem volt eleg, hogy a szeretoje igy hatbaszurta, azota is egyuttvannak. Gyonyoru par, megerdemlik egymast. Szoval hajra, 50-50% hogy neked is sikerulni fog, tiszta fonyeremeny egy ilyen ember. 😆😆😆😆
2019. nov. 5. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Voltam már ilyen helyzetben, szerető oldalról. Soha, semmilyen körülmények közt nem tálaltam volna ki a feleségnek, hiszen én is belementem ebbe, elfogadtam és megértettem a helyzetet már a legelején, és egy másodpercig sem akartam tönkretenni senkinek az életét, családját. Egy szeretői kapcsolat nagyon erős bizalmi viszony, én nem tudtam volna ártani annak, akit ráadásul szerettem. És igen, lehet szidni, vagy elítélni, nyilván senkit nem érdekel hogy én sem azt terveztem, hogy egy nős férfiba leszek szerelmes, de így alakult. A lényeg, hogy akármilyen helyzetbe kerülnék, akármilyen csúnyán válna el az utunk a megcsalóval, én nem borítanék asztalt.
2019. nov. 5. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Éltem az èletem és a rendezettnek tűnő kapcsolatomat. Épp a hetedik évünket tapostuk, amikor rámírt egy csávó facebookon és beszámolt arról, hogy fél éve tart a kapcsolata a barátnőmmel és mikor hol és mit csináltak az asszonykámmal.

Minden stimmelt, minden összevágott.

A barátnőm a tények láttán már meg se próbálta tagadni, csak jött a nagy siránkozós ígérgetős maszlag. Mindhiába. Ott bennem valami eltört.

Az egész életem összeomlott és azóta is úgy van, igaz kívülről mineen oké. Vállalkozásom, egzisztenciám van és egy rom hulladék vagyok belül már kilenc éve.

Hát ez az én tapasztalatom.

2019. nov. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!