Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretetet "tiszteletet" érzünk már egy illető iránt az erősebb, fontosabb érzés mint a szerelem?
Én és a barátnőm 5 évig voltunk együtt!
Soha nem csaltuk meg egymást,de úgy döntöttünk,hogy szakítunk. Azt mondta,hogy nála már elmúlta!k az érzések!
De azóta érdekes módon több embertől hallom,hogy "Lujza" mindig engem hoz fel példának,hogy milyen intelligens vagyok,ilyen okos párja még nem volt neki soha stb.
De ezt mondjuk pár napja meg is írta nekem,hogy nagyon okos ember vagyok,tanuljak,végezzek el még valamit!
Magyarul tisztel! Nem? Tehát az érzelem elmúlása,és az,hogy "embernek" nézzünk valakit teljesen,az nem zárja ki egymást!
De egy szerelem nagyon rossz befejezésénél a felek mondanak mindent egymásra és soha többet nem beszélnek,látni sem akarják egymást! Ezzel szemben ahol nincs utálat, megmarad a szeretet,ez nyílván jobb helyzet!
Nyílván nem a friss,rózsaszín ködös kapcsolatban fog elmúlni,étalakulni a szerelem,de 10,20, vagy 30 év múlva valóban van esély már úgy nézni a párunkra akibe szerelmesek voltunk annak idején mint egy társra, testvéri,rokoni szeretettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!