Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a külömbség ha valakibe szerelemes vagy és ha csak tetszik az illető?
"Ha tetszik a virág letéped, ha szereted naponta öntözöd"
Nagyjából ez a közhely magyarázza el legjobban
Ha szereted akkor fáj a mással látni. Ha csak tetszett, akkor örülsz a boldogságának és keresel mást.
Velem így volt
Volt egy időszakom, nem is olyan rég, amikor 2 pasi iránt is éreztem valamit, és nem tudtam, hogy akkor most mi van? Az egyikbe szerelmes voltam, a másik csak tetszett.
Akibe szerelmes voltam, azt valamennyivel jobban is ismertem, sokkal többet gondoltam rá, jobban féltékeny voltam, sírtam miatta, erősebbek voltak az érzelmeim.
Míg aki csak tetszett, arra kevesebbet gondoltam, nem voltak iránta erősebb érzelmeim, csak “úristen, de helyes”.
Tetszeni bárki tetszhet, olyan is, akit nem ismersz, de szerelmes csak abba lehetsz, akit valamennyire ismersz és tudsz róla dolgokat. Kivéve a plátói szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!