Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szeretetet "tiszteletet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretetet "tiszteletet" érzünk már egy illető iránt az erősebb, fontosabb érzés mint a szerelem?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor miért keresnek az emberek új szerelmet és csalják meg a párjukat?
2019. nov. 3. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
az újdonság varázsa és csábítása fokozott ingert jelent a megszokotthoz képest.
2019. nov. 3. 21:30
 2/14 A kérdező kommentje:

De utána a megbánás rossz!

Tehát nem ér annyit!

2019. nov. 3. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
31%

A tiszetelet egy tanult dolog. Egy generációk alatt ránk örökített rablánc. Mármint biológiailag.

Az életösztön nem azt diktálja,hogy tiszteletből bármi egészséges származhat.

Én inkább választanék 1 év igazán boldog mindent elsöprő szerelmet,mint 10 év csendes meghitt tisztelet övezte párkapcsolatot.

2019. nov. 3. 22:28
 4/14 A kérdező kommentje:

De a szerelem elmúlik!

A mindent elsöprő szerelem is!

És ha már elmúlik akkor benne lehet a pakliban,hogy néha félre qrjunk és megalázzuk a párunkat?Annak mi értelme?

Létezik lelkiismeret is nem?

2019. nov. 3. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem átalakul, de attól még jó esetben szerelem marad. Nem annyira őrült, és igen van benne rokonibbá váló szeretet és tisztelet, de gyengédség és egy alap kémia is marad. Ez az, amikor egy testté lesz a pár, amikor elkezdenek hasonlítani és úgy gondolni minden dolgukra, hogy a másikat is figyelembe veszik. Én ismerek ilyen öreg házasokat, akiken látszik, hogy pl. még mindig szívesen megérintik egymást.
2019. nov. 3. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Nem igazán lehet ott tiszteletről beszélni ahol félrelépés van.

Azért csalják meg, mert kihűlt a kapcsolat, nem voltak képesek fenntartani a tüzet. A nagy lángolás elmúlik persze idővel, de nem törvényszerű hogy eltűnjenek az érzések, de tenni kell érte. Nap mint nap akár!

2019. nov. 4. 00:36
 7/14 A kérdező kommentje:

Én tudok olyanrol,hogy igen.. megcsalták a felek egymást már a kapcsolatuk végén, és utána elváltak, de mind a mai napig egymás jó tulajdonságait hozzák fel ha esetleg egy társaságban szóba kerül a korábbi ex!

Soha nem mondanak egymásról rosszat! Felnéznek egymásra,és támogatják egymást! Szerintem ez tisztelet! Nem?

2019. nov. 4. 00:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Tökömnek kellene egy év "mindent elsöprő szerelem", az csak hormonáradat, arra jó, hogy a másik ember függőjévé tegyen a szó legszorosabb értelmében, ugyanúgy funkcionál az agyad abban az időszakban, mint egy drogosé. Akkor inkább tényleg az elmélyült kötődés jöjjön, annak értéke van, tartóssága.
2019. nov. 4. 05:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bármit lehet, én is mondhatom neked, hogy mennyire tisztellek, és jobban szeretlek az életemnél. Nem kerül semmibe.

Nézd azt, ahogy viselkedik veled!

Azért csalt meg először, mert jól esett neki, és talán kicsit félt, hogy elveszit, de remélte, hogy nem bukik le. De lebukott. Te meg benyaltad ezt a hazugságot.

Azóta azért csal meg, mert megteheti. Tudja, hogy semmilyen következménye nincs, úgyse fogsz vele szakítani. Te vagy a fix punci, bejárónő, és a rezsi is olcsóbb ketten. Melletted meg csajozhat, ahogy akar.

El ne hidd, hogy lelkiismereti kérdést csinál ebből, vagy egy percig is kellemetlenül érzi magát! Ha így lenne, akkor nem csal meg még egyszer. Akkor az első lebukás olyan megrázkódtatás neki, annyira tart tőle, hogy vége a kettőtök kapcsolatának, hogy soha többé nem kockáztat. Erről itt szó sincs.

Téged csak kihasznál, mert hagyod magad átverni.

2019. nov. 4. 06:24
 10/14 anonim ***** válasza:
15 éve vagyok a barátnőmmel. Szerelmes sosem voltam, de szeretem és tisztelem őt. Véleményem szerint amikor a nagy lángolás elmúlik, azt sokan nem tudják megfelelően kezelni és szakítanak stb.
2019. nov. 4. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!