Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretetet "tiszteletet" érzünk már egy illető iránt az erősebb, fontosabb érzés mint a szerelem?
De utána a megbánás rossz!
Tehát nem ér annyit!
A tiszetelet egy tanult dolog. Egy generációk alatt ránk örökített rablánc. Mármint biológiailag.
Az életösztön nem azt diktálja,hogy tiszteletből bármi egészséges származhat.
Én inkább választanék 1 év igazán boldog mindent elsöprő szerelmet,mint 10 év csendes meghitt tisztelet övezte párkapcsolatot.
De a szerelem elmúlik!
A mindent elsöprő szerelem is!
És ha már elmúlik akkor benne lehet a pakliban,hogy néha félre qrjunk és megalázzuk a párunkat?Annak mi értelme?
Létezik lelkiismeret is nem?
Nem igazán lehet ott tiszteletről beszélni ahol félrelépés van.
Azért csalják meg, mert kihűlt a kapcsolat, nem voltak képesek fenntartani a tüzet. A nagy lángolás elmúlik persze idővel, de nem törvényszerű hogy eltűnjenek az érzések, de tenni kell érte. Nap mint nap akár!
Én tudok olyanrol,hogy igen.. megcsalták a felek egymást már a kapcsolatuk végén, és utána elváltak, de mind a mai napig egymás jó tulajdonságait hozzák fel ha esetleg egy társaságban szóba kerül a korábbi ex!
Soha nem mondanak egymásról rosszat! Felnéznek egymásra,és támogatják egymást! Szerintem ez tisztelet! Nem?
Mondani bármit lehet, én is mondhatom neked, hogy mennyire tisztellek, és jobban szeretlek az életemnél. Nem kerül semmibe.
Nézd azt, ahogy viselkedik veled!
Azért csalt meg először, mert jól esett neki, és talán kicsit félt, hogy elveszit, de remélte, hogy nem bukik le. De lebukott. Te meg benyaltad ezt a hazugságot.
Azóta azért csal meg, mert megteheti. Tudja, hogy semmilyen következménye nincs, úgyse fogsz vele szakítani. Te vagy a fix punci, bejárónő, és a rezsi is olcsóbb ketten. Melletted meg csajozhat, ahogy akar.
El ne hidd, hogy lelkiismereti kérdést csinál ebből, vagy egy percig is kellemetlenül érzi magát! Ha így lenne, akkor nem csal meg még egyszer. Akkor az első lebukás olyan megrázkódtatás neki, annyira tart tőle, hogy vége a kettőtök kapcsolatának, hogy soha többé nem kockáztat. Erről itt szó sincs.
Téged csak kihasznál, mert hagyod magad átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!