Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek-e abban, hogy a hűtlenség árulás?
Szóval, röviden. Aki hűtlen, ráadásul nincs rá oka, nincs gond egy kapcsolatban és mégis..Arra hivatkozik, hogy nem tehet róla, hogy szerelmes lett másba.
Olyanba, akivel még egy szót sem beszélt, csak látta párszor. Ezért képes több éves, meghitt közös életet felrúgni és a másikat porig alázni és a sárba lökni.
Mindezt ártatlan, már szenvedő arccal mondja el, akkor mikor éppen egy jobb, új életszakasz előtt álltak volna.
Mert az a ember állítólag egy szuper, a top, a legszebb, legokosabb ( ezt vajon honnan tudja ) és egy meleg embernek az ideál ....! ?,
A hűség tényleg döntés kérdése ?
Mert nekem árulás, méghozzá a legnagyobb bűn. Emberek bizalmát összetörni olyanért, akivel esetleg nem is lesz semmi. Tényleg a kilók, centik, mosolyok, stb számítanak csak ?
Az önzetlen szeretet, gondoskodás semmit nem ér ?
Minden bizalmam elpárolgott, mindenki iránt...
Ha nem gond, eltekintek attól, hogy a homo kategóriàban vagyunk, mivel ez effektíve szexuàlis irànyultsàgtól független.
A hűség igen, döntés kérdése. Mindig akadhat olyan, aki szebb, jobb. Normàlis esetben ezeket a gondolatokat elhessegetik az emberek, koncentràlva arra a kapcsolatra, amiben vannak.
Ezzel szemben vannak a te esetedhez hasonlók, akik a mindennapi kísértéseket nem gyűrik le.
A bizalmad érthető módon foszlott semmivé. Ne írd le azért a teljes emberiséget, ha lehet!
Amióta a gyakori kérdések gyakori olvasója vagyok, már kezdem megszokni, hogy itt a hűtlenséget, megcsalást "árulásnak" nevezik. Először iszonyú fura volt. Az életben, a környezetemben még sosem hallottam így: pl: Az Ildi elvált mert folyamatosan 'elárulta" a Gábor.
Az én szótáramban az "árulás" pl. hazaárulás vagy pl. Júdás elárulta Jézust. Én említett témában biztos sosem használnám ezt a szót.
Ok nélkül nem történik semmi!
A megcsalás minősíti a kapcsolatot - vélhetően te túlértékelted, vagy nem jól mérted fel az erőviszonyokat...
Valakit nem megszerezni, hanem megtartani a legnehezebb!
Sokan a hűség elvárása mögé bújva elkényelmesednek és ezzel ellaposítják, devalválják a kapcsolatot!
Pedig az embernek a párjáért igenis meg kell harcolni nap mint nap, érdekesnek, szerethetőnek, odaadónak és megbocsátónak kell lennie!
Ha én mindent bedobok egy kapcsolatba, akkor nekem közben ne jöjjön a potrohos fotelharcos ezzel a hűség dumával, mert visítófrász kapok a nyavalygásától!
A hűtlenség nem árulás, hanem egy vélemény a kapcsolatról - drasztikusan, de közérthetően megfogalmazva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!