Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok írni olyan helyzeteket amikor azt hittétek hogy hűtlen a párotok aztán kiderült hogy mégsem?
Lehet olyan is ami nem veletek történt hanem csak hallottátok.
Mondjuk amikor az egyik fél furcsán viselkedett, fejtegette a telefonját aztan kiderült hogy nem volt semmi, vagy csak másféle dolgot titkolt, ami nem megcsalással kapcsolatos.
Mert én is hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni mert nekem a párom hol ilyen hol olyan. Van amikor én úgy érzem hogy titkolózik mert viszi magával egyszer egyszer a telóját, közben neki az lehet nem is rejtegetést csak berögzülés hogy a kezében van. Mert utána meg másnap vagy aznap ide adja pl a kocsiban hogy kapcsolják rajta zenét meg nézzem meg ezt meg azt. A képernyő kódját sem változtatja meg soha, mert mikor összejöttünk elmondta és azóta is ugyanaz.
A rejtegetés titkolózás mindig csak a megcsalást jelentheti? Mert amúgy kimaradozni nem szokott pont ezért furcsa hogy akkor miért nem akarja ott hagyni előttem a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!