Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan pasival akinek "orvosi papírja" van arról, hogy nem tud hűséges maradni vagy elképzelhetetlennek tartanátok?

Figyelt kérdés
függőség
2019. okt. 30. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt már régen törölték szerintem. :D Ordas nagy kamu volt.

Nem, nem járnék.Én monogám típus vagyok.Az ilyet vágnám ki a pcsába.Gusztustalan számomra, hogy mások után még belém akarja mártogatni a nemes szervét egy kapcsolatban.

2019. okt. 31. 08:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A hűség csak jellem kérdése, ezen felesleges is vitába szállni. Ugyanúgy az agresszív ember is csak a pszichés gyengeség jele. Mennyivel könnyebb rombolni mint építeni ugye... melyikhez is kell több intelligencia, energia? A hűtlen ember még magához sem hűséges, mert annyira buta, hogy inkább elbukja az életét, mintsem kordába tartaná a farkát. Nekem ez a megcsalós világ fényévekre van tőlem, az összes ebben részt vevő férfiakkal és nőkkel egyetemben.
2019. okt. 31. 09:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szexfüggőség létezik, de hűtlenségfüggőség nem, baromi ostoba és tájékozatlan, aki ezt beveszi.

Egyikkel se kezdenék, nyilván. Az ilyennek minek párkapcsolat? Maradjon szingli aztán szexeljen bárkivel kedvére. Gyereket meg semmiképp ne vállaljon, el kéne köttetni mindegyiket.

2019. okt. 31. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pasival járni?Aztán hova,a nemibeteg gondozóba?Neeeem köszi,egészséges vagyok és az is akarok maradni!
2019. okt. 31. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen papírt bármikor nyomtathatnék magamnak.

Létezik ilyen nő, aki ezt beveszi és el is fogadja🤣🤣🤣 ???

2019. okt. 31. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Te veszélyesen ostoba vagy! :D
2019. okt. 31. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!