Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes orvosi ruhában, névtáblábal járni mindenhova csajozás szempontjából?
Egy kórházban vagyok rezidens, kimegyek kajálni egy közeli kajáldához, látom a kiscsaj nézi a névtáblám, ott van hogy Dr. Jakab Ödön (nem ez a nevem csak írtam valamit), látom a csillogást a szemén, széttapizza a kezem, amikor a pénzt fogja, stb...
pékségben a csaj reggel állandó jelleggel incselkedik, doktor bácsi vizsgálj meg stb. lehetne még sorolni, hosszú lenne a lista, nem felvágni jöttem ide, de ott helyben magamévá tehetném őket, az fix
Viszont amikor civilben sétálgatok a városban, plázákban, és próbálom felvenni a kontaktot a lányokkal, akkor teljesen közömbös nézés, néha visszamosolyognak, de az az instant orgazmus nincs az arcukon, mint amikor tudják, hogy doki vagyok.
Nekem is van itthon fehér köpenyem, meg nyomtatok magamnak egy kis névtáblát, hogy én meg dr. Ödön Judit vagyok - és van egy olyan érzésem, akkor csak annyira leszek orvos, mint Te.
"Füllentett a hüllő, ez a vén bolondos
Csak úgy rektor úr ő, ahogyan én orvos..."
Ne dokiruciban és névtáblával csajozz mert látod a saját szemeddel hogy azért csillag fel a szemük. Hidd el neked hogy lesz olyan lány/nő, akinek akkor fog csillogni a szeme mikor civilben vagy!
26/N
Igen de vigyél magaddal szikét v csontfűrészt is úgy az igazi.
Komolyan ez a topik mindig megröhögtet :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!