Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes orvosi ruhában, névtáblábal járni mindenhova csajozás szempontjából?
Egy kórházban vagyok rezidens, kimegyek kajálni egy közeli kajáldához, látom a kiscsaj nézi a névtáblám, ott van hogy Dr. Jakab Ödön (nem ez a nevem csak írtam valamit), látom a csillogást a szemén, széttapizza a kezem, amikor a pénzt fogja, stb...
pékségben a csaj reggel állandó jelleggel incselkedik, doktor bácsi vizsgálj meg stb. lehetne még sorolni, hosszú lenne a lista, nem felvágni jöttem ide, de ott helyben magamévá tehetném őket, az fix
Viszont amikor civilben sétálgatok a városban, plázákban, és próbálom felvenni a kontaktot a lányokkal, akkor teljesen közömbös nézés, néha visszamosolyognak, de az az instant orgazmus nincs az arcukon, mint amikor tudják, hogy doki vagyok.
A rezidensek MÁR orvosok, és rendelkeznek doktori címmel.
Ezt csak a két tudatlan hozzászóló miatt éreztem úgy, hogy muszáj leírnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!