Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el, hogy bemártson?
Az alap szituáció: Lehet, hogy sokan elítélnek, de megcsaltam a feleségemet többször is, ugyanis több, mint fél éve az van már, hogy maximum heti 1x van vele szex, ami nekem kevés. Normális beszélgetéssel semmire nem megyek, még meg is sértődik. Ezért mástól kaptam meg a szexet az utóbbi hónapokban. Nem jelent semmit, csak kielégülés, és nem tartok szeretőt, csak 1-1 kaland és kész. Teljesen leesett az önbizalmam és kicsit szerettem volna érezni, hogy vonzó vagyok.
Munkahelyre jött egy új nő, a HR osztályra vették fel, ami még külön emeleten is van, mint mi, tehát nem közvetlen kolléga. Nagyszájú, diplomás, törtető, huszonéves, sminkelt, divatozós, tökéletes testű nő. Párszor beszéltem vele az ebédlőben, kapcsolat tekintetében úgy menekülnék előle, mintha tüzes vassal kergetnének, de ettől eltekintve szexre iszonyúan vágytam vele. Udvaroltam neki, úgy tűnt, veszi a lapot, de amikor elhívtam egy olyan randira, ami nyilvánvalóan a szexről szólt volna, hirtelen megváltozott, megsértüdött. Kértem, hogy maradjon köztünk az egész, nem egymást keressük, ha ő azt hitte, komolyat akarok, felejtsük el. De nem nyugodott le, hanem egy kolléganőjével közösen felkutatott a céges rendszerben (csak a keresztnevemet tudta előtte), és nyomozgatott utánam, végül megtalálta a feleségemet facebook-on. Most azzal fenyeget, hogy szólni fog neki.
Mit csináljak? Nagyon bánom, hogy máshol keresem a szexet, de nem tudtuk megoldani, de eszem ágában nincs elhagyni a feleségemet, van egy 4 éves kislányunk is. Ismerem a páromat, azonnal kidobna és minden erejével azon lenne, hogy ellenem nevelje a gyereket, zéró toleranciája van. Azt hittem, csak egy időszakos dolog ez az egész, és visszatalálunk egymáshoz, de SEMMIT nem jelentettek ezek a kalandok, és számomra ezek a nők sehol nincsenek a feleségemhez képest, szándékosan olyan nőkkel feküdtem le, akik annyit értek nekem, mint egy guminő, belül semmisek.
Nem akarom emiatt elveszíteni a családomat. Mit tudok tenni?
Szar szemét, szar alak vagy. Rendben, a feleséged is hibás, annyiból, hogy nem adta meg a szexet, DE, ha ezt nem fogadod el, akkor vagy várni kellett volna rá, vagy elhagyni. Nem pedig megcsalni.
Nem tudsz mit tenni, az ő döntése lesz, hogy elmondja e a feleségednek. Bár szerintem a feleséged akármilyen, de SENKI nem érdemli azt hogy megcsalják.
Also, megérdemli hogy megtudja.
Hazinyulra nem lövünk. Akkorsem, ha a másik emeleten dolgozik.
Nagy szop.s lesz neked, ha pont egy olyan nő fog bemartani, akivel mégcsak szex sem volt. Na de ilyen az élet.
Az a baj hogy az orgazmusod fontosabb mint a családod. Ellenkező esetben MEGKÉRDEZNÉD az asszonyt hogy miért esett a libidója a nullára. Mert gondolom nem úgy kelt fel egyik reggel hogy ok, akkor most elzárom a szexcsapot...
Hozzatenném szerintem nem a szexxel van baja. Csak erre közösen kéne rájönnötök. És hogy a kérdésedre is válaszoljak: Úgy kerülheted el hogy megelőzöd a nőt és TE vallod be önként. És mégvalami: A nőnek van igaza, és ha valóban nem menne bele ilyenbe, minden tiszteletem neki.
Nem kíváncsi arra senki, hogy most mit akarsz.
Korábban pedig mikor az volt a kérdés, hogy a családodat akarod mindenáron vagy a pinàt, az utóbbit válaszoltad. Akkor kellett volna okosnak lenni és a gyerekedre gondolni, mikor az anyja altatgatta, te meg másba mártogattad.
Mit tehettél volna? Leülsz a feleségeddel beszélni. Megsértődik? Megmondod neki, hogy hosszú távon neked ez kevés és ez a hűségedet is próbára fogja tenni, ezért jó lenne, ha keresnétek kompromisszumot, megoldást, hogy mindkettőtök elégedett legyen a kapcsolatával, aminek része a szex, megfelelő mennyiségben mindkét fél számára. Ezen belül az esetleges megoldások:
Először kideríteni annak az okát, hogy miért csak heti egyszer van szex. A legtöbb nő egy gyerek mellett fáradt és ez odavág rendesen a libidónak. Kezdhetted volna azzal, hogy más nők helyett a lányoddal foglalkozol és hagyod az anyját pihenni. Ha utána van kedved, majd szexeltek. Vagy a kislányhoz keresel valakit, aki vigyáz rá hetente egy délután, aztán kicsit kevesebb teherrel lehet hogy már heti 2 szexről beszélnénk. De megkérhetted volna a feleséged is, hogy ha már nincs kedve szexelni, kicsit foglalkozzon veled kézzel, szájjal. Vagy elmehettetek volna szakemberhez átbeszélni a kapcsolatotokban bekövetkező változásokat, amik ennek még okai lehetnének. Vagy elképzelhető, hogy a feleséged olyan, mint én, hogy mindnekit elutasít, ha azzal mennek oda hozzá, hogy szexeljünk, mert nehezen izgul fel és kell neki a kacérkodás és az, hogy valaki kicsit húzza az agyát előtte is elvétve a megfelelő alkalomig.
Ezeket tehetted volna, ha tényleg érdekelt volna, mi lesz a családoddal. De mivel egy buta faşz vagy, őszintén remélem, hogy megtudja. Onnantól ott qrvázol, ahol csak akarsz. A gyereknek erkölcsileg úgysem lennél jó minta.
Őszintén remélem, hogy bebuksz!Ismerek hozzád hasonlót, sajnos egy levegőt szívok vele. Szívesen belehánynék egy vödörbe, és nyakon önteném vele... de a munkám többet ér.
Amúgy meg edd meg, amit főztél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!