Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan kerüljem el a barátzónát?
Nekem nem tiszta, hogy miért kell megvárni a válást. Persze az a hivatalos, de valójában már de facto elváltatok, tehát már nem lehet szó semmi erkölcstelenről. A magyar bürokrácia sebességétől teszed függővé, hogy mikor fogsz csajozni? :D Szóval kicsit hülyén hangzik, na :D
Szerintem nem kell vacakolni. Tudja meg, hogy randira akarod hívni, és tudasd vele, hogy szeretnéd őt megismerni!
A baratzona a recskamester tinik kifogasa arra ha nem kellenek egy nonek.
Egy normalis felnott not nem lehet "felszedni". Ha beszelgettek es megvan a vonzalom, minden stimmel akkor osszejottok, ha nem akkor nem.
Én mindig messziről kerültem az olyan pasikat, akik "nem akartak a barátzónába kerülni", ezért egyből rám startoltak.
Mindig csak olyanoknak adtam esélyt, akik képesek voltak először lazán, barátilag ismerkedni. :)
De azoknak is csak akkor, ha minimum ultimate szépfiúk...
Az ultimate szépfiúk mondjuk pont, hogy rárepülnek mindenkire :D
A párom mások szerint gondolom "átlagos", az én szememben persze a legjobb pasi a világon, de nagyon nem "szépfiú"... :D Nem érdekelnek a fiúkák, inkább a férfiakat szoktam preferálni.
Ne akard másokra rávetíteni a kényszerképzeteidet, nem tesz jót :)
De ha ronda lett volna, akkor semmi esélye nem lett volna.
Te akarnál magad mellé ronda párt?
Egyébként én még nem láttam olyan embert, aki menthetetlenül ronda lett volna... :D Olyat igen, aki borzasztó előnytelenül nézett ki, egyébként a párom is ilyen volt, mikor megismertem :) Aztán levágatta a haját, változtatott az arcszőrzetén, megtalálta mi illik az arcához, és egyből vonzónak látom ;)
Hmmm. Nos először is köszi mindenkinek.
Próbálom magamat tisztázni :D :D
1 - nem kifogásképpen fogalmaztam meg a barátzóna gondolatát, vagy én is tetszek a leányzónak vagy csak mindenkivel alapból ilyen rendes - ezért gondoltam rá, nem félelemből vagy bármiféle komplexusból
2 - a válást azért gondoltam kivárni, mert könnyen lehet, épp ez volna a válasza - hogy kvázi papíron foglalt vagyok inkább nem - mondom nagyon érdekes csajról van szó, félénk, nem ismerkedik (kb 6-7 éve ismerem és nem volt pasija)
Úgy hogy egyértelműen, egyenesen megmondod neki, mit akarsz tőle.
Sok pasi elkezd velük kedveskedni, meg barátkozni, azátán meg sír, hogy a csaj csak barátként tekint rájuk :DD
Ne barátkozzál meg cseveréssz vele fölöslegesen, hívd el randizni, abból tudni fogja, mit szeretnél.
Szerintem simán randizhatsz vele attól, hogy még nem zárult le a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!