Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogyan kerüljem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan kerüljem el a barátzónát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Főleg lányok válaszait várnám. A szituáció (igyekszem röviden): válófélben vagyok, exemmel hónapok óta nem élünk együtt, valószínűleg új párja van, de még titokban. Már nem szeretjük egymást. Van egy kislányunk, közös felügyelet lesz, megegyezéssel. Néhány napja beszélgetek egy volt egyetemi csoporttársammal. Nagyon tetszik a leányzó, csodaszép, végtelenül nyitott, kedves, sokban hasonlítunk. Sajnos eléggé félénk vagy visszahúzódó típus, nem nagyon jár el, otthonülő, nem bulizó. Mindig én írok rá, de szívesen beszélget velem, úgy érzem ő is kedvel. Félek, hogy elijesztem vagy barátnak könyvel el. Az tiszta sor előttem, hogy nem próbálkozom be, amíg a válás le nem zárul, de nem tudom addig is ismerkedjek-e vele. Előre is köszi a tanácsokat!
2017. szept. 15. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem tiszta, hogy miért kell megvárni a válást. Persze az a hivatalos, de valójában már de facto elváltatok, tehát már nem lehet szó semmi erkölcstelenről. A magyar bürokrácia sebességétől teszed függővé, hogy mikor fogsz csajozni? :D Szóval kicsit hülyén hangzik, na :D

Szerintem nem kell vacakolni. Tudja meg, hogy randira akarod hívni, és tudasd vele, hogy szeretnéd őt megismerni!

2017. szept. 15. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A baratzona a recskamester tinik kifogasa arra ha nem kellenek egy nonek.

Egy normalis felnott not nem lehet "felszedni". Ha beszelgettek es megvan a vonzalom, minden stimmel akkor osszejottok, ha nem akkor nem.

2017. szept. 15. 10:05
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Én mindig messziről kerültem az olyan pasikat, akik "nem akartak a barátzónába kerülni", ezért egyből rám startoltak.

Mindig csak olyanoknak adtam esélyt, akik képesek voltak először lazán, barátilag ismerkedni. :)

2017. szept. 15. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Ne cselekedj úgy, mint ez a 4 férfi:

[link]

2017. szept. 15. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:

De azoknak is csak akkor, ha minimum ultimate szépfiúk...

2017. szept. 15. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Az ultimate szépfiúk mondjuk pont, hogy rárepülnek mindenkire :D

A párom mások szerint gondolom "átlagos", az én szememben persze a legjobb pasi a világon, de nagyon nem "szépfiú"... :D Nem érdekelnek a fiúkák, inkább a férfiakat szoktam preferálni.

Ne akard másokra rávetíteni a kényszerképzeteidet, nem tesz jót :)

2017. szept. 15. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:

De ha ronda lett volna, akkor semmi esélye nem lett volna.

2017. szept. 15. 11:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Te akarnál magad mellé ronda párt?

Egyébként én még nem láttam olyan embert, aki menthetetlenül ronda lett volna... :D Olyat igen, aki borzasztó előnytelenül nézett ki, egyébként a párom is ilyen volt, mikor megismertem :) Aztán levágatta a haját, változtatott az arcszőrzetén, megtalálta mi illik az arcához, és egyből vonzónak látom ;)

2017. szept. 15. 11:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Hmmm. Nos először is köszi mindenkinek.

Próbálom magamat tisztázni :D :D

1 - nem kifogásképpen fogalmaztam meg a barátzóna gondolatát, vagy én is tetszek a leányzónak vagy csak mindenkivel alapból ilyen rendes - ezért gondoltam rá, nem félelemből vagy bármiféle komplexusból

2 - a válást azért gondoltam kivárni, mert könnyen lehet, épp ez volna a válasza - hogy kvázi papíron foglalt vagyok inkább nem - mondom nagyon érdekes csajról van szó, félénk, nem ismerkedik (kb 6-7 éve ismerem és nem volt pasija)

2017. szept. 15. 11:27
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Úgy hogy egyértelműen, egyenesen megmondod neki, mit akarsz tőle.

Sok pasi elkezd velük kedveskedni, meg barátkozni, azátán meg sír, hogy a csaj csak barátként tekint rájuk :DD

Ne barátkozzál meg cseveréssz vele fölöslegesen, hívd el randizni, abból tudni fogja, mit szeretnél.

Szerintem simán randizhatsz vele attól, hogy még nem zárult le a válás.

2017. szept. 15. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!