Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogyan kerüljem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan kerüljem el a barátzónát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Főleg lányok válaszait várnám. A szituáció (igyekszem röviden): válófélben vagyok, exemmel hónapok óta nem élünk együtt, valószínűleg új párja van, de még titokban. Már nem szeretjük egymást. Van egy kislányunk, közös felügyelet lesz, megegyezéssel. Néhány napja beszélgetek egy volt egyetemi csoporttársammal. Nagyon tetszik a leányzó, csodaszép, végtelenül nyitott, kedves, sokban hasonlítunk. Sajnos eléggé félénk vagy visszahúzódó típus, nem nagyon jár el, otthonülő, nem bulizó. Mindig én írok rá, de szívesen beszélget velem, úgy érzem ő is kedvel. Félek, hogy elijesztem vagy barátnak könyvel el. Az tiszta sor előttem, hogy nem próbálkozom be, amíg a válás le nem zárul, de nem tudom addig is ismerkedjek-e vele. Előre is köszi a tanácsokat!
2017. szept. 15. 09:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A válástól és más körülményektől függetlenül: a barátzóna rajtad múlik és nem a lányon. Akkor kerülsz oda, ha oda akarsz kerülni. Ha érdekel, hogy ez hogy működik (általában), leírom szívesen.

Azt tanácsolom, hogy visszafogottan, de folyamatosan mozdítsd előre az ismerkedést, ne hagyd, hogy megrekedjen a barát szintjén. Ha huzamos ideig barátnként viselkedsz vele, akkor fog barátnak elkönyvelni.

2017. szept. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!