Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valóban nem igaz vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem igaz vagy csak próbálja menteni, ami menthető?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hete kaptam egy üzenetet, amiből kiderült, hogy a vőlegényem megcsal. Egy évvel ezelőtt volt már egy ugyanilyen, akkor hittem neki, hogy nem igaz. Akkor is, most is tagad mindent.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tavalyi kibukás után kérte meg a kezem.

Bár tagadja, de leblokkolta magát instagram-on, majd kikövetett rengeteg embert, főleg lányokat. Deaktiválta a viber fiókját. Beállította, hogy ne lehessen ismerősnek jelölni facebook-on.

Mi a véleményetek? Hihetek neki, hogy nem igaz?

2019. okt. 28. 17:03
1 2
 11/13 Savlekotő ***** válasza:
32%
Nagy baj az agybaj. :(
2019. okt. 28. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Megkaptad feketén-fehéren a bizonyítékot, mégis mit vársz? Akkor fogod elhinni, ha a szemed előtt dug valakit?

Már akkor kellett volna dobni, amikor először megcsalt. Innentől kezdve bármit tehetett veled, mert asszisztálsz hozzá, hogy hülyének nézzen.

2019. okt. 28. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Egy kép, eg screenshot nem feltétlenül bizonyíték. Én is összehegesztek neked egy kamu képet egy kamu insta beszélgetésről fotóbolttal. Ha a vőlegényed nagyon kapós a nők körében, simán benne van, hogy csak egy féltékeny exről van szó. Persze az is, hogy valóban megcsal. De ha névtelen az üzenet, akkor sokkal valószínűbbnek tartom, hogy csak kamu és bosszú. Aki komolyan le akar leplezni, az az arcát adja az ilyenhez. Ha pedig megvan az illető, akkor mindenképp beszélgess vele telefonon, a beszélgetést pedig vedd fel. Én ezt tenném a helyedben.
2019. dec. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!