Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem igaz vagy csak próbálja menteni, ami menthető?
Körülbelül egy hete kaptam egy üzenetet, amiből kiderült, hogy a vőlegényem megcsal. Egy évvel ezelőtt volt már egy ugyanilyen, akkor hittem neki, hogy nem igaz. Akkor is, most is tagad mindent.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tavalyi kibukás után kérte meg a kezem.
Bár tagadja, de leblokkolta magát instagram-on, majd kikövetett rengeteg embert, főleg lányokat. Deaktiválta a viber fiókját. Beállította, hogy ne lehessen ismerősnek jelölni facebook-on.
Mi a véleményetek? Hihetek neki, hogy nem igaz?
Basszus! Ezt már szóról szóra kiírtad máskor is.
Ma is.
Az a véleményem, hogy egy nyomorult lábtörlő vagy, akit nem érdekel, ha a pasija csalja, csak a kis királylányos, fehér ruhás, rózsaszín álmában legyen mellette statiszta. Egyszerűen csak ku.rvára férjhez akarsz menni, és kellenek a cukcsi fotók instára. Ezekhez kell egy pasi, és másokat soha nem fogsz felszedni.
Majd tojsz két gyereket, hogy a pocaklakós, babócás fotokat is kitehesd instára.
Aztán pár év múlva itt fogsz hisztizni, hogy a férjed lelépett egy nővel, te egyedül kínlódsz két gyerekkel, és miért nem kellesz senkinek.
Akkor jusson eszedbe, hogy mennyire megérdemled.
Már ott ki kellett volna lépned, mikor megkérte a kezed, hogy megcsalás után bekus.solj. Persze, hogy megcsal, ha egyszer megteheti!
Tudod Te azt jól, ahogy már az első alkalomnál is tudtad. Feleslegesen vársz rá igazolást tőlünk.
Boldog vagy? Mi a pcsáért vagy egy tróger szrházi menyasszonya, ha úgy érzed, hogy többet érdemelnél attól, amit kapsz tőle?
Mégis milyen válaszokat vársz még? Azt várod hogy valaki megveregesse a vállad hogy ezaz,jól csinálod, hagyd csak magad kihasználni? Vagy azt hogy valaki leírja hogy minden férfi ilyen, úgyhogy jobb ha lenyeled?
Kitalálom, te is egy semmi önbecsüléssel rendelkező nő vagy aki hagyja magát kihasználni, és inkább önigazolást keres őszinteség helyett. Hiába is mond bárki bármit úgysem fog felnyílni a szemed, kár is volt kiírni a kérdést még1x.
De azért próba cseresznye: Igen, jól mondták előttem, egy nyomorult lábtörlő vagy. A faszid nem szeret, mert képes hátbaszúrni, ráadásul többször. És ezt is fogja tenni amég hagyod neki. Ennyire egyszerű. Bármennyire fáj is, ez az igazság. Sosem értettem az ilyen nőket, nekem ez felfoghatatlan. Üdv/N
Ha már a szemednek nem hiszel, higyj neki!
Legalább jól elb..szod az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!