Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan aki megbocsájtotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki megbocsájtotta párja félrelélését és azóta is együtt vannak?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne tinik vagy kapcsolatszűzek írjanak, aki szerint csak jó vagy rossz ember van, a világ fekete-fehér, kicsit árnyaltabban tudnak gondolkozni, tapasztaltak már ezt-azt. Köszi!
2019. okt. 25. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ilyen létezhet, abban az esetben ha a félrelépés egszr történt és az bűntudatal jár nem csak szöveggel illetve ha a megcsalt fél ezt helyre tudja tenni magában és egy veszekedés alklmával ezt nem vágná a másk fejéhez. Szerintme ehez tudni kell megbeszélni egymás között a történteket, és türelmesnek lenni a másikkal.ÉS ugye tenni is egyik másikért, és közösen megbeszélni, hogy mi hiányozhatott a kapcsolatból. Ez tényleg ngyon egyéni, de szerintem ha a megcsalt ezt midnig felhozná az menthetetlen.
2019. okt. 25. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én, de nem volt értelme, nem sokkal utána megint félrement ugyanazzal a nővel. Nekem nagyon durva lelki sebeket ejtett ez az egész. Lassan 3 éve volt, de megviselt nagyon.
2019. okt. 25. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
28%
Én szerencsére nem estem bele ebbe a csapdába. Őszintén szánom azokat, akik még hisznek a mesékben. Egyszer talán kinyílik a szemük, hogy szembenézzenek a valósággal.
2019. okt. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!