Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kiábrándító, ha a nő akivel együtt éltek fingik néha?
Az en exeim (ffiak)en ugy vettem eszre akkor vàlnak ilyen "lazàvà"mielött lelépnek egy masik nöhöz es màr nem erdeklem.
Eleinte mindenki kulturaltan viselkedik, egy idö mulva meg megvaltoznak. Elöször azt hittem melyebb lett a kapcsolatunk es nincsenek "gatlasai", otthonosan erzi màr magàt de jo, es mekkoràt tevedtem! Megcsalàs, lelépés jàtszott.
Nöknel sztem forditva van. Hogy otthonosan erzi magàt biztonsagban habar en nem vagyok kèpes igy feloldodni.
Nekem az lenne a gyanús, ha soha nem tenné.
Nálunk, alapból nyitva a WC ajtó, mert ott a macska alom is. A puki, WC egy alap dolog. A WC-ben elszívó és nem állunk a másik felett, ha épp végzi a dolgát. Ennyi.
Fingás: nem, ha nem játszik rá direkt.
A másikról: ha csak WC-helyiség, akkor csukja be. Ha fürdőszoba, tehát más is van ott, akkor nem zavar. Ez utóbbi esetben ui. az a jelzése a nyitott ajtónak, hogy nem zavarja, ha bemegyek. Ha viszont csak a WC van ott, akkor nincs miért bemennem, tehát csukja magára.
Meg az se mindegy, hogy behajtja, vagy sarkig kitárva hagyja, netán még onnan is beszél hozzám. Na, ez utóbbi különösen zavarna. :DDD
A nők nem finganak. Csak kis buborékokat eregetnek aminek a hangja az unikornis kuncogására hasonlít és olyan az illata, mint a szivárványnak.
Szóval, ha a "nő" fingik akkor baj van, mert egy átoperált férfival élsz együtt.
Hülyeséget félre téve nem kiábrándító. A nő is ember. Tehát fingik és pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!