Az emberek alvás közben szoktak pukizni? Nem kiábrándító mikor valakivel együtt alszunk és az hallja?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 18:22
1/5 anonim válasza:
Az emberek alvás közben szoktak fingani, igen. Szinte kivétel nélkül minden éjjel. Elég kiábrándító tud lenni, főleg ha egy olyan csaj csinálja, akivel akkor töltöd együtt az éjjelt először..
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez gáz, azt hiszem ezentúl nem tudok majd rendesen aludni, ha nem egyedül vagyok.
2015. febr. 13. 18:27
3/5 anonim válasza:
Ez bizony ilyen. Volt egyszer egy bnőm, akinek a húgával is csináltam néha ezt azt. Aztán egyszer együtt aludtunk hármasban. És a húga egész éjjel fingorászott. Elég hervasztó volt.. :I
4/5 anonim válasza:
Ha érdekel, akkor van egy app, a Sleep Talk Recorder, az a legjobb. Elindítod este elalvás előtt, éjjel pedig felveszi hogy horkolsz, beszélsz vagy fingasz-e. :-)
Csak a hangokat veszi fel, tehát nem kell utána 8-9 óra csendet végighallgatnod.
5/5 anonim válasza:
Én fingani szoktam, nem pukizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!