Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne kinek mi a véleménye? A párommal kb 9 hónapja vagyunk együtt.6 hónapja együtt is élünk.
Nem nagyon értem a problémádat. Mit kell azon átbeszélni, hogy hazamegy az anyukájához? 4 napról van szó, nem 2 hónapról.
Mi is mindent megbeszélünk a párommal, de ha haza szeretnék menni a családomhoz pár napra, arról nem szoktuk külön értekezletet összehívni, hogy kivesézzük, pro és kontra, hogy mehetek-e vagy sem. Ahogy ő is akkor megy a családjához, amikor szeretne.
Egyébként mit vártál volna, hogy ezt az anyukájahoz való utazást hogyan beszéljétek meg?
Igazából van más is.
Mielőtt elment péntek este nagyon dugdosta a telefonját.
Kiderült hogy beszélt egy nővel.
Most azon agyalok hogy vajon azért nem veszi fel a telefont mert már nem is ott van az anyjánál?
Szeretnék bízni benne de a következő két mondat nagyon nem tetszett amit annak a nőnek írt.
"Kicsit kereslek ha nem baj
Én is érdrklődök irántad amúgy"
"Én örülnék neki ha tőled
"Ha tőled lennének a gyerekeim nagyon örültem volna"
Szóval nem tudom mit gondoljak
5ös.
Csak simán azt mondta volna hogy "Mit szólsz hozzá?"
Biztos nem mondtam volna hogy ne menjen bár nem érdemli meg az anyja hogy dolgozzon neki.
Merthogy azért ment hogy kifesse a házat.
Ja és itthon nem igazán csinál semmit!
Szóval bonyolult ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!