Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne kinek mi a véleménye? A párommal kb 9 hónapja vagyunk együtt.6 hónapja együtt is élünk.
Hívd fel az anyját. Erős a gyanúm hogy kamuzik.
A többiek meg atsiklottak afelett, hogy ő elvárja a legapróbb dolgok megbeszélését is.
Nem igazán vagyok olyan kapcsolatban az anyjával.
Elvileg holnap jön haza.
Tegnap este együtt aludtunk. Telefonhívásban.
Előtte videó
Szóval tuti ott volt.
Ma délután még picit beszéltünk videóban. Akkor is ott volt, dolgozott. Láttam. Este fél 9kor írt utoljára.
Azóta se telefonon, se Messengeren nem elérhető!
"Kicsit kereslek ha nem baj
Én is érdrklődök irántad amúgy"
"Én örülnék neki ha tőled
WTF?!?!?!
Azonnal ultesd le beszelni, ha hazaert.
Nem azon akadtam fel, hogy toled mindenrol beszamolot ker, o meg mindent csak bejelent, hanem azon, hogy parkapcsolatban van, egyutt el a valasztottjaval es idegen/mas noknek ilyeneket irogat? Mi a phasz!!!
Utolsó, 15ös. Ugye hogy jól gondolom?
Teljesen kivagyok!
Már két napja aludni sem bírok.
Most is hívtam, semmi......
Beszéltünk a másik nőről. Akkor este is. Azt mondta hogy azt ő nem úgy gondolta.. ...
Tegnap azt írta hogy ha neki kellene az a nő akkor én még a létezéséről sem tudnék (mármint a nőnek).
Èn se èrtelek. Jössz itt a mellè beszèlèssel, hogy nem beszèlte meg veled, meg kiesik 2 napi fizetès, mikor igazából az a gond, hogy csajozik melletted, ès ha mèg nem is csalt meg, egèszen biztosan meg fog.
Meg ha nem jelentkezik aggódni fogsz???
Ezt a majmot akkor kellett volna kirúgnod páros lábbal, mikor olvastad azt a beszèlgetèst.....nem mèg aggódni, meg kivárni mikor csak meg. Jó vicc.
Szerinted szeret az ilyen? Alig nèhány hónap után már más után szimatol, szerinted szeret? Szerinted lesz ebből harmonikus, hosszú távú kapcsolat?
Ha szerinted igen a válasz, akkor további jó aggódast kívánok, mert lesz rá okod az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!