Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti féltékenyek lennétek?
A kapcsolatban én vagyok a nő és a férfi nem jelentene fel senkit egy csókért.
A bulit ne olyan bulinak képzeljétek fel. Összejött egy társaság egy kicsit nagyobb körben és iszogattunk, szólt a zene de a lány nem volt részeg. El is indultam feléjük de a barátnőm lefogott mert tudta ha odamegyek a lány kapott volna egy pofont.
Nem értem a jelenetet. Ha józan volt a lány, és - talán ismered annyira, hogy normális, vagy elmebajos - normális, akkor valami feljogosíthatta, hogy csak úgy odamenjen és megcsókolja a párod. Erre kíváncsi lennék. Vannak férfi ismerőseim, de én nem így üdvözlöm őket, és szokatlannak tartanám fordítva is a helyzetet.
A helyedben beszélnék a lánnyal is, miután lehiggadtam, csak hogy tisztázzuk a helyzetet.
A párod kezelgeti a csajt,a csaj meg épp elfeledkezett magáról meg hogy te is ott vagy.
A csajjal hiába beszélsz,letagadja hiszen "véletlen volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!