Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők ti féltékenyek lennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti féltékenyek lennétek?

Figyelt kérdés
Egy buliban voltunk, odanéztem a páromra és azt láttam hogy odamegy hozzá egy lány átkarolja a nyakát és megcsókolja. A párom ellökte magától és hátra lépett egyet. Tudom ez nem a párom hibája és többször megbeszéltük de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből a jelenetet. Nagyon féltékeny lettem és még is megcsalásnak érzem csak elnézem neki. Ha ő is akarta volna akkor nem tenném.

2019. okt. 18. 11:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A kapcsolatban én vagyok a nő és a férfi nem jelentene fel senkit egy csókért.

A bulit ne olyan bulinak képzeljétek fel. Összejött egy társaság egy kicsit nagyobb körben és iszogattunk, szólt a zene de a lány nem volt részeg. El is indultam feléjük de a barátnőm lefogott mert tudta ha odamegyek a lány kapott volna egy pofont.

2019. okt. 18. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Kaphatott volna pedig lehet jobban éreznéd magad
2019. okt. 18. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Elnézed neki? 🤦
2019. okt. 18. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem előbb-utóbb tovább kell lépned. Velem pont fordítva történt az eset: engem csókolt meg valaki, mikor volt párom, de nyilván rögtön elhúzódtam. Természetesen elmondtam másnap a páromnak, hogy mi történt (aznap este nem volt velem), és ő egyáltalán nem volt féltékeny, tudta, hogy igazad mondok. Persze neked más érzés lehetett, hogy láttad is, de ahogy írtad is, a párod nem akarta ezt, és rögtön hátra is lépett, szóval tényleg nem tehetett róla.
2019. okt. 18. 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem értem a jelenetet. Ha józan volt a lány, és - talán ismered annyira, hogy normális, vagy elmebajos - normális, akkor valami feljogosíthatta, hogy csak úgy odamenjen és megcsókolja a párod. Erre kíváncsi lennék. Vannak férfi ismerőseim, de én nem így üdvözlöm őket, és szokatlannak tartanám fordítva is a helyzetet.

A helyedben beszélnék a lánnyal is, miután lehiggadtam, csak hogy tisztázzuk a helyzetet.

2019. okt. 19. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

A párod kezelgeti a csajt,a csaj meg épp elfeledkezett magáról meg hogy te is ott vagy.

A csajjal hiába beszélsz,letagadja hiszen "véletlen volt"

2019. okt. 19. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Hanem ment elanővelakkornincs okoda félelemre. Ez egy ékes bizonyítéka annakhogy téged szeret és nem kell neki más nő hiába az jól riszaljamagát. Erre gondolj. Jó persze ez biztos kellemetlen volt neked de a párod ellökte magától és ez a lényeg.
2019. okt. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!