Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez őszinte válasz lehetett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez őszinte válasz lehetett, hűséges hozzám?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a páromat hogy van e valakije rajtam kívül mert mostanság kicsit furcsának éreztem és gyanakodtam a megcsalásra is.

De amikor megkérdeztem igazából egyik végletet sem kaptam amit a hűtlenek szájából általában hallani lehet.

Nem is háborodott fel, nem kezdett hirtelen védekezni, de a másik véglet sem jött, hogy: tudod,hogy nincs senkim, hiszen szeretlek stb stb.

Egyszerűen csak annyit mondott a szemembe hogy nem.

Semmi mást. Rövid és lényegretörő volt. Ez jelenthet valamit? Aki bűnös az valamilyen módon védekezik nem?

2019. okt. 13. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudni férfi vagy nő az illető. Viszont ez az "egyik végletet sem kaptam amit a hűtlenek szájából általában hallani lehet" nem túl jó megközelítés szerintem. Ha valaki megcsalja a másikat, és azt nem mondja el magától, szerintem akkor sem fogja ha rákérdezel. Egész egyszerűen szerintem felesleges is rákérdezni emiatt. Meg kell figyelni milyen a viselkedése, megbeszélni vele miért van ez, és ha nem érzed őszintének a viselkedését akár utána járni.
2019. okt. 13. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem biztos. Mindenki máshogy reagál. Először inkább röviden, hogy elsikkadjon a téma.
2019. okt. 13. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Milyen jeleket vettel eszre ami alapjan a megcsalasra kovetkeztetsz?
2019. okt. 13. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább a jelek érdekelnek, hogy mik azok. Azok többet mesélnek a helyzetről. Vannak olyan emberek, akik képesek szemrebbenés nélkül arcon hazudni, erre sose vennék mérget.
2019. okt. 13. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez sosem mérvadó, hogy ki hogyan reagál. Az is lehet, hogy rafkós a férjed és már rég átgondolta, hogy ha netán valamit észreveszel akkor higgadtan és nem túl bizonygatva kell reagálni. Persze én ezt nem tudom,cssk így is lehet. Na meg úgy is, hogy tényleg senkije nincs azért reagált így.

Én férfiként nem adtam okot a gyanakvásra de már megkérdezték tőlem is. És akkor sosem tudtam, hogyan reagáljak, mi lenne a jó. Ha felháborodsz mert rágalom akkor úgy tűnik ideges lettél, ha nyugodt vagy az a baj mert talán lapítasz, ha nem foglalkozol vele akkor biztos igaz és nem tudsz válaszolni,ha kiakadsz akkor a nő szerint elárultad magad. Vagyis ha valaki úgy gondolja megcsaltad nincs jó reakció, mindenből arra fog jutni, hogy igaz. Ezen már többször gondolkodtam de nem tudom mi lenne a jó reakció.

Mindamellett attól még megcsalhatott.

2019. okt. 13. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Exem is azt mondta hogy nincs senkije. Mikor mondtam, hogy tudom hogy most is ott van, akkor azt mondta hogy csak barátok, és nem történt semmi. XD

Ez ilyen.

F36

2019. okt. 13. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Ennyiből fingunk sincs, nem ismerjük...
2019. okt. 14. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Furcsa azért ez a reakció de neked kell ismerni hogy ugy általában á dolgokrahogy reagál. Ha ő alap járaton ilyenakkor sztem nem csal meg de ha az elején teljesen más volt a viselkedés az sztem gyanús. Hirtelen egyik perctről vagy napról megvaltozik a viselkedés.
2019. okt. 15. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!