Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan családos férfiak, akik megtehetnék, mégsem ku&4áznak?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akiknek van pénzük, esetleg befolyásosak, és elég nekik a feleségük. Vagy ezzel előbb utóbb elkerülhetetlenül együtt jár a k4r6ázás, kokózás (Borkai)?2019. okt. 7. 19:32
1/10 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok családos, de megtehetném, hogy minden nap járok... Egyszer nem voltam.
Inkább egy normális barátnőt szeretnék, de arra meg esélyem sincs.
2/10 A kérdező kommentje:
Jó, de ha már együtt élsz a felségeddel 5-10 éve, esetleg szült már 1-2 gyereket és nem kövér, de már nem úgy néz ki, mint egy 20 éves, akkor is elég lesz?
2019. okt. 7. 19:42
3/10 anonim válasza:
Dehogy elég. Csak az igényesebbje szeretőt tart.
4/10 anonim válasza:
Ha feszes marad,csinos sose csalom meg nincs másra szükségem,k_rvákra meg pláne nem érdekelnek.
5/10 anonim válasza:
Elírtam,szóval K_rvák pláne nem érdekelnek.
6/10 anonim válasza:
Az általam ismert férfiak 99,9999 százaléka nem kukázik :) Fura körökben mozoghatsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt te csak gondolod, hogy nem.
2019. okt. 7. 20:40
8/10 anonim válasza:
:D 15 éve vagyok házas, még sokszor fizetnem sem kellene a szexért, mert sok húszévesnek már az is vonzó, hogy én vagyok a főnök. Lehet én vagyok a "nemnormális", de ez engem inkább taszít, a k...vázástól meg a gyomrom forog, szóval létezik még ilyen, igen.
Nem mellesleg én lennék a világ marhája, ha a feleségemet lecserélném, mai napig a legjobb nőnek tartom a világon.
9/10 anonim válasza:
#8 De jó ilyet olvasni férfitől! További boldog időket nektek!
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, láttad te, hogy milyen nők vannak egy ilyen Rosszlányok szintű oldalon. Budapest kivételével siralmas a felhozatal. Azért nőként még 30-40 évesen sem kell megszakadni, hogy jobb legyél annál a szintnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!