Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megismertem egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy családos férfit aki elég feltűnően nyomul. Mivel rázhatnám le?

Figyelt kérdés

Szexuális utalásokat tesz, vagy csak úgy megjegyzi, hogy mikor érne rá.Közben látom, hogy zavarban van, de ez láthatóan nem tartja vissza.

Próbált utalni rá, hogy vannak igényei, amit otthon nem kap meg.

Én mindezt értem, de miért nem otthon próbálja megoldani? Vagy válik el, ha végképp nem megy?

Gondolom engem szánt szeretőnek, akitől megkapja amire vágyik, otthon meg marad minden a megszokottba....házi cselédnek jó még az asszony, meg hogy nevelje a gyereket.

Mégis mit mondjak neki, amivel kiábrándítom???

2018. márc. 18. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
İlyen fergekre minek pazarolnal egyaltalan barmennyi percet is az eletedbol?
2018. márc. 18. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerűen csak megkell neki mondanod, hogy inkább leszel feleség másnak, mint neki a szeretője.
2018. márc. 18. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Csak határozottnak kell lenned, és mikor célozgat, akkor a házas státuszára ill. a házastársára terelni a szót. Nem zavarba jönni és beszállni az ő sunyi játékába. Ha akkor sem hagyja abba, akkor pedig egyértelműen közölni, hogy neked több kell, minthogy valaki szürke életében színfolt lehess. Egész ember vagy, egészre vágysz, nem pedig titkolózásra, lopott, hazug órákra, amiből úgy sem lesz több mint fájdalom mindenki számára.
2018. márc. 18. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Próbált utalni rá, hogy vannak igényei, amit otthon nem kap meg. " Ajánlhattad volna neki a rosszlányok.hu oldalt. Tág lehetöségek vannak ott az otthoni hiányok potlására.
2018. márc. 18. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

a nőjének mondjad el ezeket, küldd el neki face-n vag mailben, persze kellenek bizonyítékok: mail, cset, hangfelvétel.

buktasd le a faszit.

2018. márc. 18. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod neki egyenesen, hogy kopjon le, nem érdekel.

Esetleg burkoltan: beleszövöd a beszélgetésbe, hogy x csalja a feleségét, és micsoda ocsmány szemétláda. Sose lennél képes nő férfival kezdeni.

Még finomabban: számodra a házasság szent kötelék, ami az Úr színe előtt köttetett, és ennek szellemében megőrzöd a szüzességed a nászéjszakáig.

Durván: megjegyzed, hogy nem csodálod, hogy a felesége nem kefél vele, neked is a fiatalabb/izmosabb/magasabb/vékonyabb pasik jönnek be.

Adva a naivat: nem tud egy nő olyat megadni, amit csak egy férfitől kaphat. Ó, szegény. Van egy cuki meleg haverod, aki pont szingli! Amikor tagad, akkor nyugtasd meg, hogy ma már nem ciki az ő korában rájönni, hogy meleg/biszex.

2018. márc. 18. 23:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Nagyon el lesz hajtva....
2018. márc. 19. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
El kell mondanom ismeretlenül,hogy bár mindenki ilyen gerinces lenne!!! A feleségének is mond el. Mint megcsalt feleség kérem ezt tőled!!!
2018. márc. 20. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
2018. márc. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!