Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot, nagyjából mindig én keresem. Meddig "mehetek" el?
Kb. 2 hete ismerem, beszélgetünk ha találkozunk, megadta a face elérhetöségét is. Biztat, hogy nyugodtan keressem, akár személyeen is (ö a 2. em.-i irodában van)
Aranyos, kedves, nyitott, de ö nem keres. Szóval furi, hogy engem meg biztat.
Ö vajon miért nem keres? Pedig úgy érzem ö is élvezi a társaságom.
Köszi a válaszokat!
Vagy ideje nincs vagy bátorsága, hogy mindig keressen mert bizonytalan a szándékaidat illetően és vagy nem akar pofára esni vagy attól fél, hogy túlzottan nyomulna.
Gyakorlatilag akármeddig elmehetsz. Vicc nélkül, még azt is simán megtehetnéd, hogy felmész hozzá és megkéred, hogy zárja be az iroda ajtaját.
És neked bejön az, hogy loholsz egy férfi után?
Pfff
Ha tippelnék, max 24 vagy, a srác is.
Borzasztó ebben a világban, hogy annyira esetlenek huszonéves emberek is, hogy döbbenetes.
Nincs senkije, ugyanis beszélgettünk erröl is.
Amúgy nem loholok:) csak meg szeretném ismerni. Nem tudom megmagyarázni, de van egy kisugárzása ami lelkesit. Ezt az örömforrást nem fogom elhajitani magamtól:) Ha úgy érzem, hogy nem keltem fel az érdeklödését, akkor hagyni fogom. De egyenlőre olyan jeleket ad, hogy legyek bátrabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!