Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem par honapja egy pasit de nem tudok kiigazodni a viselkedesen, miert ennyire szelsoseges? (bovebben lent)
Triviális magyarázat is lehet.
"31vagyok o 53eves"
Nem lehet, hogy szimplán csak kedvel? Mert felfogta, hogy ilyen korkülönbséggel már nincs hosszú távú jövője egy kapcsolatnak?
Mint férfi írom neked, nem vagyunk hülyék! Ha kedvesek vagyunk egy nővel, az nem csak azért lehet, mert le akarunk vele feküdni, vagy össze akarjuk kötni vele az életünket!
Lehet beijedt, csak nem tudta, hogy kezelni a dolgot.
Megjegyze azert en a helyedben ameddig meg nem szuletik a gyerek az ismerkedest kihagynam az eletembol. Kicsit nehez is igy felvallalni egy not (ne sertodj meg kerlek, nem rosszindulatbol irom, biztos nyomos okod van arra, hogy terhesen nem vagy egyutt az apaval) a csalad, a baratok es a kornyezet elott.
Sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel, kesobb biztos megtalalod a megfelelo ferfit, o nem az volt ezek szerint.
Az exem hajszálpontosan így ismerkedett :-D Sajnos egy idő után mindent láttam/olvastam tőle, mivel állandóan átvert, na ezt csak azért irom, hogy érthető legyen honnan tudom.
Ő azért tette ugyanebben a stílusban (és nyilván nincs ezzel egyedül), mert sosem merte felvállalni annak a felelősségét, hogy ő kezdeményez egy kapcsolatot (ráadásul ugye megvoltam "állandó" státuszban....). Ezért aztán ismerkedett, "udvarolgatott", feldobta a labdát, aztán végül is a nő döntött, hogy mi lesz a kapcsolatból. Mivel egy barátnőmmel is kikezdett, ő elemezte ki, hogy erről van szó...pont ugyanígy csinálta, még az sem kizárt, hogy 53 évesnek adja ki magát:-D
Ne haragudj Kérdezõ, de elég fura élethelyzetben vagy és számomra érthetetlen módon kezeled.
Gyereket vársz a vakvilágba egy olyan férfitõl, akivel nem is vagytok együtt.
Egy másik férfivel ismerkedsz, aki nyilván megijed az összevissza életedtõl és lelép.
Közben azt mondod, életed legboldogabb idõszakára készülsz. Ha ez így van, akkor koncentrálj a születendõ gyermekedre, a pasizás nagyon ráér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!