Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megpróbálták folytatni a házasságot megcsalás után, azok véleménye érdekel, higy sikerült-e?
Akkor most kapaszkodj meg kedves Kérdező: minimális az esélye hogy nem ismétlődik meg a félrelépés.
Én 10 év hűség után léptem félre előszőr és 3 évig tartott a titkos viszony. Nem buktam le vele és a "szakítás" után nem is vágyódtam vissza a szeretőhöz, tehát az esély adott volt hogy megint jóférj legyek. És vagy két évig nyugi is volt, kezdtem azt hinni hogy már nincs igényem másra, de akkor megjelent egy huszonéves barátnő, na itt feladtam, a kezdeti diszkréció után már léptem és elváltam a feleségemtől.
Úgyhogy nem hiszek az ilyen újrakezdésekben, azt meg elképzelni sem tudom hogy miként müködhetne jól egy házastársi kapcsolat ha egy kitudódott szeretői viszonyból huppan vissza a hitvesi ágyba a másik.
Ha van gusztusod a szádba venni azt a farkat, ami nem is olyan régen még másik nő seggéből jött-ment ki és be, akkor folytassátok csak!
De ne csodálkozz, hogy ezután is lábtörlő leszel a saját házasságodban.
Elég nyersen fogalmazott a 13-as, de sajnos nagyon is igaza van neki!
Kérdező, őszintén nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek rajtad. Gondoljuk csak végig az egészet együtt: az az ember, aki örök hűséget fogadott neked, képes volt megalázni, mert ezzel igenis megalázott téged és megcsalni. Te ezek után is megbocsájtasz neki, ergo bármiféle büntetés és következmények nélkül megtehette azt, amit tett. Szerinted ezek után mekkora esélye lesz annak, hogy hűséges lesz hozzád és nem fog szeretetőt tartani, ha már megtapasztalhatta, hogy konkrétan semmi következménye nem lesz az ő hűtlenségének? SEMENNYI.
Nagyon klisés, de igaz, hogy kutyából nem lesz szalonna, egyszer megtette, máskor is meg fogja. Tiszteld magad ennél többre, te nem ez a színvonal vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!