Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hogyan tovább?
Engem a férjem megcsalt. Többször is.
Igaz nem voltak benne érzelmek, prostival leginkább.
Hozzatennem hogy itthon tökéletes volt a szex.
Heti 5-6x, változatosan.
KB 15x csalt meg, amiből 1x az exevel.
Szerinted ezek után lehet bízni meg valakiben? Aki szembekop, megalaz ilyen dolgokkal..
2019. szept. 30. 21:02
sehogyan. aruloval nem maradok. egy eselye volt, menjen ahhoz, akivel megcsalt.
2019. szept. 30. 21:15
#1 - Nem szeretném a kést forgatni benned, de ez érdekel.
Tehát írtad, hogy leginkább prostival csalt meg, de szerinted otthon tökéletes volt a szex.
Én úgy érzem, hogy akkor a férjed részéről mégsem volt ez olyan tökéletes. Aki prostival csalja meg a párját, az valószínűleg azért teszi, mert ott megkapja azt, amit a párjától nem.
Azt szeretném csak megkérdezni (csupán kíváncsiságból), hogy neked nem mondta el a vágyait és úgy ment a prostihoz vagy elmondta, te nemet mondtál és úgy?
-----
Kérdező: Megcsalás után nincs értelme folytatni.
2019. szept. 30. 21:16
Mi tudtuk. Én csaltam meg. De nem vagyunk egyformák. F
2019. szept. 30. 21:19
El kell döntened, hogy mit akarsz egy kapcsolattól. Ha azt, hogy csak legyen melletted valaki aki a párodnak mondja magát akkor maradj vele. De ha olyan kapcsolatot akarsz ahol a párod szeret, tisztel és elég vagy neki akkor nincs miről beszélni, a szakítás az egyetlen megoldás.
2019. szept. 30. 21:28
Ha mindketten helyre akarjátok hozni a dolgot egy próbát megér. Viszont ehez tisztázni kell magadban a dolgokat. Engem megcsalt a párom lassan egy éve. Én úgy döntöttem hogy megbocsáltok neki, ez azt is jelentette hogy én ezt feldolgozom, és lezárom magamban. Beszéltünk erről többször mit miért hogy jutottunk idáig, hogy megértsem az ő részét is és a miérteket. Persze ő nagyon készségesen állt hozza, mondta ha kell nekem idő vagy bármi amitől könnyebb lesz akkor mondjam. Nekem ezzel lett jobb hogy a kérdésekre választ kaptam és megértettem őt is és a miérteket is. Ezt neked kell érezned hogy el tudod e ezt fogadni, le tudod e zárni, meg tudsz e bocsáltani. Ha ezekre nem vagy képes felesleges próbálkozni. Valószínűleg többször a fejéhez lenne vágva a dolog esetleg még féltékenyebb lennél ami újra vitákat szülne.
2019. szept. 30. 21:41
7/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, téged megcsalt pár alkalommal, vagy évekig tartó szerelmi viszonya volt ugyanazzal? Utobbi után van remény?
de miert masokat kerdezel errol? neked kell tudnod, hogy meg tudsz-e bocsatani. teljese mindegy masnak sikerult e, ha te nem tudsz...
2019. szept. 30. 22:00
Engem csak megcsalt de nem volt érzelem. Te nehezebb helyzetben vagy ugyanis nem tud az ember az érzéseinek parancsolni. Még mindig könnyebb helyrehozn egy kapcsolatot úgy hogy csak testiség volt és nem köti semmi érzelem a nőhöz, mint amikor születnek érzelmek. Egyébként ő mit mondott? Lezárta az illetővel a viszonyt? Veled szeretné folytatni?
2019. szept. 30. 22:03
Mi tudtuk. Én csaltam meg. De nem vagyunk egyformák. F
2019. szept. 30. 22:14
Kapcsolódó kérdések: