Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Aki volt már ilyen helyzetben, érdekelne tudta folytatni a házastársával tovább, ha nem csak egy pár alkalmas dolog volt, hanem hosszú viszony, érzelmekkel.
2019. szept. 30. 21:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
És miért lett vége a szerelmi viszonynak?
2019. szept. 30. 23:10
 12/29 A kérdező kommentje:

Lebukott így derült ki. Ő nem akarja felrúgni a bázasságunkat,pedig a viszonyuk sok éve tart, egyértelműen szerelmi viszony láttam az üzeneteiket.

Azért kérdezek másokat, hátha van valakinek ebben tapasztalata, innen van még visszaút?

2019. szept. 30. 23:54
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ezt neked kell eldöntened. Tudsz e vele lenni úgy hogy ő lehet titkon mást szeret, de nem is olyan titok ez már. Valószínűleg kikötésed lesz hogy szüntessék meg a viszonyt és minden kapcsolattartást. Ha megteszi boldogtalan lesz hisz szerette vaaagy titokba megy minden ugyan úgy csak még óvatosabban. Te hogy látod egyébként? Szereted ?
2019. okt. 1. 00:27
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy abbahagyják a viszonyt, nyilván ez a feltétele, hogy ti folytathassátok. Eltelik 2-3 hónap, és lesz valami apró jel. Nem az lesz az első dolgod, hogy belemászol a telefonjába, hogy kiderítsd, folytatták-e? Szerintem de.

Szerintem a bizalom olyan, mint egy lufi. Ha kipukkad, akkor már sosem lesz a régi.

2019. okt. 1. 04:38
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjemnek viszonya volt, de utólag az is kiderült, hogy a fél megyét lekúrta a hátam mögött.Egyértelmű bizonyítékok voltak rá, de még a válás után 12 évvel sem ismeri be.Nekem nem kellett egy ilyen alak.Sosem fogom megbánni, hogy elváltam tőle.Aki csal és még a beismerésre sem hajlandó a bizonyítékok ellenére, az nekem nem ember, csak emberi képződmény.
2019. okt. 1. 06:26
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtuk es nem is baj. Elvette a szeretot, boldogok, en szenvedtem vagy 2 evig, aztan en is megtalaltam a paromat. Eg es Fold a ket pasi, most latom utolag mennyire sokat nyertem azzal h ot elveszitettem.
2019. okt. 1. 08:47
 17/29 A kérdező kommentje:
Most esküdözik, hogy engem szeret, csak engem. A másik nővel lezárta, kidobta. A házasságot meg akarja menteni, nem tudom, hogy egy ilyet én hogy tudok feldolgozni, menthető-e. Ők egyébként 8 évig voltak együtt, szerette. Ez hosszú évek tömény hazudozása, hogy tudjam magam túltenni rajta?
2019. okt. 1. 15:36
 18/29 anonim ***** válasza:

Túltenni fogalmam sincs hogyan tudnád. Ha te is szeretnéd megmenteni ezt az egészség akkor voltaképp el kell fogadnod hogy ez már megtörtént nem tudsz rajta változtatni, de akkor előre kell tekinteni hogy ezt ketten együtt helyre tudjátok hozni.

Újra kell építkeznetek, kemény meló, sok energia de ez van. Másképp nem működhet. Beszélgessetek erről de ne vitatkozzatok csak higgadtan. Tedd fel nyugodtan a kérdéseidet hallgasd meg stb. Ez nagyon nehéz de kitartást.

2019. okt. 1. 15:53
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
NYOLC ÉV? Ez komoly?
2019. okt. 1. 16:39
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
8 évig más kellett neki. Majd most megelégszik veled?
2019. okt. 1. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!