Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan aki kapott már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki kapott már elhajlási engedélyt? Ha igen milyen okból?

Figyelt kérdés

Tehát hogy valami ok miatt szexelhetett a párján kívül is mással annak tudtával.

Tudom hogy ez már nem is igazi megcsalás mert a másik tud róla de jobb témakörbe nem tudtam beletenni.

2019. okt. 4. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először megcsalt kaptam. Nyilván nem miattam. :)
2019. okt. 4. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bíztatott hogy dugjam meg a kolléganőm, akinek nagyon tetszem és hajt is rám.

Kiderült hogy félrekurt, azért mondta hogy a lelkiismeretét tisztába tegye, vagy később azt mondhassa hogy én is ezt teszem.

Szakìtottam vele, majd összejöttem a kolléganővel, aki remélem hüséges lesz.

2019. okt. 4. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Igen kaptam, nem volt semmi bűne, csakis miattam adta :)
2019. okt. 4. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Az utólagos engedélyeztetés még folyamatban :P
2019. okt. 4. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy volt párom nyitott kapcsolatot akart, azaz hogy adjak én is engedélyt, és ő is ad. Csak engem ez marhára nem izgatott, így annyiban hagytuk akkorra. Aztán kiderült, hogy ő közben keresett kilógási lehetőséget, csak mivel nem volt a legvonzóbb férfi (én a személyiségét meg a lágy jellemét szerettem), ezért nem nagyon jött össze neki. :D
2019. okt. 4. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Adtam.

Kicsit próbálkozott, és nagyon csúnyán lepattant a fiatalabb, csinosabb csajokról. Közben én is hagytam, hogy az orra előtt udvaroljon nekem valaki.

Gyorsan rájött, hogy mekkora szerencséje van velem, nem olyan egyszerű lecserélni, őt viszont nem nehéz.

2019. okt. 4. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
2%

3 # vagyok.

Az őszinteseget lepontozzatok ?

Nyasgem, ezt pontozd le. !

2019. okt. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!