Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak egy csók volt mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy csók volt mégis elhagyott. Meg sem magyarázhattam. Miért?

Figyelt kérdés
3 éves kapcsolat volt, nagyon szerettük egymást. Egy buliban megcsókolt egy srác és hirtelen nem tudtam megpofozzam vagy mit tegyek és vissza csókoltam. Részeg voltam. Nem magyarázhattam meg, azonnal szakított. Azóta eltelt pár év, nekem született egy kislányom. Rossz a kapcsolatom a párommal. Rengeteget gondolok a régi szerelemre. Nem értem ha igazán szeretett, hogy hagyhatott el? Most is el jött az apám temetésére, akkor miért? SZERET MÉG?

2019. szept. 28. 17:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Hány èv telt el azóta? Az hogy nem nősült meg, nem igazán szempont...
2019. szept. 28. 21:07
 12/19 A kérdező kommentje:
4 év
2019. szept. 28. 21:53
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Benned nem hagyhatott olyan nagy nyomot, ha simán szültél másnak egy gyereket. Persze csak most jutott eszedbe, amikor már rossz a kapcsolatod. Ha pedig igazán szeretted volna, akkor nem kockáztattál volna egy részeg csók miatt és a végsőkig küzdöttél volna érte.
2019. szept. 28. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:
36%

4 èv után már ne foglalkozz ezzel. Ha ilyen simán elhagyott, annyira azèrt mègsem szeretett. Az meg hogy a 4 èv alatt nem nősült meg, hogy jön ide? Neki is gyorsan bele kellett volna szaladnia egy kapcsolatba ès összehozni egy gyereket? Csak 28 èves, a legtöbb fèrfi kèsőbb házasodik, márha egyáltalán házasodik.

Benned se hagyott olyan mèly nyomot, csak most foglalkozol vele újra, mert szr a kapcsolatod.

Inkább a jelenlegi kapcsolatokra koncentrálj, próbáld helyre hozni, ha nem lehet lèpj ki vagy akármi, de ne akarj így kifelè kacsintgatni.

2019. szept. 29. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Ez 100% hogy fake ?s
2019. szept. 29. 11:29
 16/19 anonim ***** válasza:
16%
Tetszik, hogy a feminácik itt is a férfit hibáztatják. Gusztustalan.
2019. szept. 30. 05:26
 17/19 anonim ***** válasza:
3 évet voltatok együtt, ez idő alatt gondolom téma volt, kinek mi a megcsalás. Ha te tudtad, hogy neki ez sem fér bele, innentől kezdve nincs miről témázni. Ha esetleg nem tudtad, akkor se, mert az exed döntése, neki mi fér bele és mi nem. Neked kellett volna okosabbnak lenni, a pia nem mentség. Én is mentem buliba a párom nélkül, voltam részeg, részegebb, mint kéne, de amint rámtette valaki a kezét ellöktem, elzavartam a fenébe.
2019. szept. 30. 11:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak férfiak, akiknek van tartása és tudják, hogy mit is jelent a hűség. Közhely, de a bizalom olyan, mint a szüzesség. Csak egyszer lehet elbaszarintani. Neked nincs tartásod és hűtlen is voltál, az alkohol az csak egy ócska kifogás. Szóval ezért.
2019. okt. 30. 07:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miattad nem nősült meg. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020. szept. 3. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!