Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője voltam, de szakitottam vele! Ha szeret utánam nyúl?
Sziasztok! Igen, tudom ... szanalmas a helyzet de sajnos beleestem, de azt is tudom h ez nem mehet igy tovább.
Választás elé állítottam,
Persze nem tudja... igy befejeztem... szerintetek van esély arra hogy lép, vagy teljesen engedjem el?
(Kizart h kibekuljek vele ugy h nem szakított, de meg el egy picit a remény.... :/ )
Volt mar vkinek ilyen tapasztalta?
Az én tapasztalatom az, hogy kár agyalnod. Te magad fogsz "utána nyúlni" egy gyengébb pillanatodban.
Majd meglátod. :)
Voltam ilyenben. Minden szakitaskor tanam.nyult. A vegen kiderult es meg sok mas szeretoje utan is. Szivas a köbön szeretonek lenni. Gondolj bele hazudik otthon annak akivel egyutt van nyiltan akar mint ferj, akar barat, akar volegeny...te aki csak a masodik vagy vajon mennyi hazugsagot erdemelsz?
Neked kell erosnek lenni, mert a megcsalo az onzo es raadasul neki vonzo a szereto az jelent egy kis friss hust testileg es lelklleg, szellemileg is o az extra es igy lesz kerek az elete. De ebben ho van a te kerek eleted? Ismerek tobb olyan not, akik tizenevekig szeretok voltak. Rengetegszer szakitottak es mindig utanuk nyult a "szerelmuk", de nem valtak el ertuk mert ennyit nem ertek mar. Es ok se annyit maguknak. Valaki szeret igy elni heti egy ket nap vagy lopott ora es amugy nem kell mosni, fozni a ferfire. De igy kozos gyerek es kozos elet se lesz ezt bele kell kalkulalni. Oregen meg mar a szex sem lesz olyan nagy szam a ferfival vagy a ferfinek a szeretovel. Es akkor mi marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!