Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mit jelent? Megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Megcsalt?

Figyelt kérdés
Közel egy hónapig anyumnál voltam, majd tegnap haza jöttem. Már nagyon hiányzott a párom akivel 5 éve együtt vagyunk. Miután lefeküdtünk, kétségbe vagyok esve, azon jár az agyam hogy lehet hogy megcsalt. Mikor elment, majdnem hogy víz szerű volt a spermája. Utána néztem neten és a leggyakoribb indok a gyakori szex. Viszont 3 hétig ugye anyumnál voltam. Mégis mit tegyek?
2019. szept. 15. 22:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
"700000 millió lefekvés után ...." Mondsza drága! Életedben ezen kivül mit csináltál? (Ennyiböl is látszik, hogy szeretsz bazi nagy tulzásokba esni. Ne feltétlenül a párodban keresd a hibát!)
2019. szept. 15. 23:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Az egy költői túlzás volt. 5 év alatt nem 1x de nem is 2x feküdtünk le.
2019. szept. 15. 23:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnézném a srác arcát, mikor kérdőre vonod, hogy megcsalt-e, mert vízszerű volt a spermája... Szóval kérdezd meg tőle és majd írd le nekünk a reakcióját. Utána meg írj ki kérdést róla, hogy jogosan hagyott-e el.
2019. szept. 15. 23:59
 14/22 A kérdező kommentje:
Ez a jelenség csak úgy nem alakul ki. Szóval ez nem olyan mint a megfázás hogy elkapja az ember aztán annyi. Ennek oka van.
2019. szept. 16. 00:15
 15/22 Savlekotő ***** válasza:
100%
Jó akkor megcsalt velem csalt meg,mert meleg,hagyd el vagy négyeld fel,hülye vihar kell a bilibe 14csa..
2019. szept. 16. 00:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy halkan megsúgok valamit. A sperma kb 5 perc utàn mindenkinek folyós lessz!

Aki nem hiszi el az próbàlja ki!

Az a férfi aki azt mondja,hogy 3 hèten keresztűl 1x se maszturbált, az kamuzik!

Azért mondta azt, mert azt akartad hallani. Betegesen féltékeny vagy..

2019. szept. 16. 02:07
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Akkor vízszerű, ha huzamosabb ideig kanos. Én hatszor több ideje vagyok a párommal, tehát biztosan tudom. Ha már nagyon akarja a szexet, de valami miatt egy-két nap kimarad (nálunk javarészt minden nap van évtizedek óta), akkor ilyen. Csodálkozom, hogy öt év után sem értesz a másikhoz.
2019. szept. 16. 05:41
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Nos,én nem tudom,de amikor szabin voltunk a párommal mindketten,egész nap együtt voltunk,együtt mentünk mindenhova szóval esélye sem volt megcsalni,akkor 3-4 nap vizszerű folyós volt neki is .Viszont nálunk ha sokszor van egymásután szex,nem vízszerű lesz,hanem kevesebb..de gondolom mindenkinél más. 5 éve együtt vagytok,biztos ,hogy mielőtt hazaértél,előtte fél órával dobta ki azt akivel csal...Ne már..Neki szerinted az 5 év semmi? Bizonyítékod nem igazán van,hogy megcsalt. És nem,ne kezd el nézegetni az alsóját,mert találhatsz rajta foltokat,de tudod,a férfiaknak napközben is olykor ágaskodik a cerka és 1-1csepp jöhet belőle,de az sem azt jelenti,hogy félrelépett.Ha találsz idegen hajszálat az már valamilyen szinten okot adhat a gyanakvásra,de ha erre alapozol,akkor én is megcsaltam már nő létemre barna hajú nővel,mert volt már barna hajszál a pólómon amikor hazaértem a boltból 😂😂

Konkrét bizonyíték max.sms,üzenet vagy hívás,fotó lehetne. Ne gerjessz feleslegesen feszültséget.

2019. szept. 16. 09:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában ennyi még kevés bizonyíték egy megcsalásra.

Van más is ami miatt erre gondolsz?

Éppenséggel abban sem lehetsz biztos, hogy ne maszturbált volna.

Nem feltétlen olyan dolog amivel dicsekedni akarna neked..

Ha ennyire gyanakszol akkor inkább nézz utána egyéb dolgoknak, valóban hajszál, SMS, netes üzentek, hívások..

Szóval azért fölöslegesen ne kergesd magad őrületbe.

Neki pláne ilyet ne mondj mert elég meredek..plusz ezzel semmit nem tudsz rábizonyítani, még ha igazad lenne sem.

2019. szept. 16. 11:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez szerintem önmagában kevés. De kérdezz rá.
2019. szept. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!