Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Megcsalt?
Csak úgy halkan megsúgok valamit. A sperma kb 5 perc utàn mindenkinek folyós lessz!
Aki nem hiszi el az próbàlja ki!
Az a férfi aki azt mondja,hogy 3 hèten keresztűl 1x se maszturbált, az kamuzik!
Azért mondta azt, mert azt akartad hallani. Betegesen féltékeny vagy..
Nos,én nem tudom,de amikor szabin voltunk a párommal mindketten,egész nap együtt voltunk,együtt mentünk mindenhova szóval esélye sem volt megcsalni,akkor 3-4 nap vizszerű folyós volt neki is .Viszont nálunk ha sokszor van egymásután szex,nem vízszerű lesz,hanem kevesebb..de gondolom mindenkinél más. 5 éve együtt vagytok,biztos ,hogy mielőtt hazaértél,előtte fél órával dobta ki azt akivel csal...Ne már..Neki szerinted az 5 év semmi? Bizonyítékod nem igazán van,hogy megcsalt. És nem,ne kezd el nézegetni az alsóját,mert találhatsz rajta foltokat,de tudod,a férfiaknak napközben is olykor ágaskodik a cerka és 1-1csepp jöhet belőle,de az sem azt jelenti,hogy félrelépett.Ha találsz idegen hajszálat az már valamilyen szinten okot adhat a gyanakvásra,de ha erre alapozol,akkor én is megcsaltam már nő létemre barna hajú nővel,mert volt már barna hajszál a pólómon amikor hazaértem a boltból 😂😂
Konkrét bizonyíték max.sms,üzenet vagy hívás,fotó lehetne. Ne gerjessz feleslegesen feszültséget.
Önmagában ennyi még kevés bizonyíték egy megcsalásra.
Van más is ami miatt erre gondolsz?
Éppenséggel abban sem lehetsz biztos, hogy ne maszturbált volna.
Nem feltétlen olyan dolog amivel dicsekedni akarna neked..
Ha ennyire gyanakszol akkor inkább nézz utána egyéb dolgoknak, valóban hajszál, SMS, netes üzentek, hívások..
Szóval azért fölöslegesen ne kergesd magad őrületbe.
Neki pláne ilyet ne mondj mert elég meredek..plusz ezzel semmit nem tudsz rábizonyítani, még ha igazad lenne sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!