Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Megcsalt?
Figyelt kérdés
Közel egy hónapig anyumnál voltam, majd tegnap haza jöttem. Már nagyon hiányzott a párom akivel 5 éve együtt vagyunk. Miután lefeküdtünk, kétségbe vagyok esve, azon jár az agyam hogy lehet hogy megcsalt. Mikor elment, majdnem hogy víz szerű volt a spermája. Utána néztem neten és a leggyakoribb indok a gyakori szex. Viszont 3 hétig ugye anyumnál voltam. Mégis mit tegyek?2019. szept. 15. 22:58
1/22 anonim válasza:
Végülis a párodnak nincs keze. Kizárt, hogy maszturbált volna addig, amíg távol voltál.
...
2/22 A kérdező kommentje:
Megekérdeuztem tőle, azt mondta hogy nem szokott.
2019. szept. 15. 23:08
3/22 anonim válasza:
Hogy lehettetek együtt ennyi ideig, ha ennyire nem bízol benne? Ilyen hülyeség miatt egyből megcsalásra gondolsz?
4/22 A kérdező kommentje:
Másra nem nagyon lehet.
2019. szept. 15. 23:09
5/22 Savlekotő válasza:
Mondjuk maszturbált,de ha ennyire nem bízol benne 5 év után se,még húzd őt évig,zaklasd minden percben ha nem veled van megcsalt e,aztán tényleg megcsal ha eddig nem tette. Fuck logic.
6/22 anonim válasza:
Tuti velem van a baj, de még életemben nem jutott eszemben azt nézegetni, hogy milyen állagú az, ami belém kerül... egyáltalán hogy kell ezt elképzelni?? Miután megtörölgeted magad, nyúlósságtesztet végzel és megszagolgatod vagy mi?
7/22 A kérdező kommentje:
Képzeld el azt hogy 700000 millió lefekvés után egyszer víz szerű valami kerül az arcodra és a melledre. Hidd el, felfogod ismerni a különbséget.
2019. szept. 15. 23:36
8/22 anonim válasza:
Oké, tegyük fel, hogy tényleg megcsalt, és tényleg azért lett víz szerű...Akkor viszont vajon hányszor kellett megcsalnia az alatt a három hét alatt? Hiszen amíg veled feküdt csak le, nem volt ilyen észrevételed....Hmm...
9/22 A kérdező kommentje:
Túlzott szaxuus együtt létet írják, ami azt jelenti hogy naponta többször kell elmennie huzamosabb ideig. Mi nem szoktuk minden nap csinálni, ha meg lefekszünk, az napi maximum 2 alkalom.
2019. szept. 15. 23:42
10/22 Savlekotő válasza:
Minek vagy vele őszintén ha nem bízol benne és azt hiszed amint lábad kiteszed félre kúr,ha meg maszturbált volna az is baj lett volna ,ha a spermája állágán is rugózol itt nincs értelme együtt maradni,vagy lehet te lépnél csak ki kell vetíteni vmit? Előbb utóbb úgyis megcsal ha ezt igy folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!