Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mit jelent? Megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Megcsalt?

Figyelt kérdés
Közel egy hónapig anyumnál voltam, majd tegnap haza jöttem. Már nagyon hiányzott a párom akivel 5 éve együtt vagyunk. Miután lefeküdtünk, kétségbe vagyok esve, azon jár az agyam hogy lehet hogy megcsalt. Mikor elment, majdnem hogy víz szerű volt a spermája. Utána néztem neten és a leggyakoribb indok a gyakori szex. Viszont 3 hétig ugye anyumnál voltam. Mégis mit tegyek?
2019. szept. 15. 22:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Végülis a párodnak nincs keze. Kizárt, hogy maszturbált volna addig, amíg távol voltál.

...

2019. szept. 15. 23:05
 2/22 A kérdező kommentje:
Megekérdeuztem tőle, azt mondta hogy nem szokott.
2019. szept. 15. 23:08
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehettetek együtt ennyi ideig, ha ennyire nem bízol benne? Ilyen hülyeség miatt egyből megcsalásra gondolsz?
2019. szept. 15. 23:08
 4/22 A kérdező kommentje:
Másra nem nagyon lehet.
2019. szept. 15. 23:09
 5/22 Savlekotő ***** válasza:
95%
Mondjuk maszturbált,de ha ennyire nem bízol benne 5 év után se,még húzd őt évig,zaklasd minden percben ha nem veled van megcsalt e,aztán tényleg megcsal ha eddig nem tette. Fuck logic.
2019. szept. 15. 23:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Tuti velem van a baj, de még életemben nem jutott eszemben azt nézegetni, hogy milyen állagú az, ami belém kerül... egyáltalán hogy kell ezt elképzelni?? Miután megtörölgeted magad, nyúlósságtesztet végzel és megszagolgatod vagy mi?
2019. szept. 15. 23:34
 7/22 A kérdező kommentje:
Képzeld el azt hogy 700000 millió lefekvés után egyszer víz szerű valami kerül az arcodra és a melledre. Hidd el, felfogod ismerni a különbséget.
2019. szept. 15. 23:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Oké, tegyük fel, hogy tényleg megcsalt, és tényleg azért lett víz szerű...Akkor viszont vajon hányszor kellett megcsalnia az alatt a három hét alatt? Hiszen amíg veled feküdt csak le, nem volt ilyen észrevételed....Hmm...
2019. szept. 15. 23:39
 9/22 A kérdező kommentje:
Túlzott szaxuus együtt létet írják, ami azt jelenti hogy naponta többször kell elmennie huzamosabb ideig. Mi nem szoktuk minden nap csinálni, ha meg lefekszünk, az napi maximum 2 alkalom.
2019. szept. 15. 23:42
 10/22 Savlekotő ***** válasza:
100%
Minek vagy vele őszintén ha nem bízol benne és azt hiszed amint lábad kiteszed félre kúr,ha meg maszturbált volna az is baj lett volna ,ha a spermája állágán is rugózol itt nincs értelme együtt maradni,vagy lehet te lépnél csak ki kell vetíteni vmit? Előbb utóbb úgyis megcsal ha ezt igy folytatod.
2019. szept. 15. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!