Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan ne gondoljak rá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne gondoljak rá hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Hogyan felejtsem el? Szeretném megbocsájtani,mert tudom hogy megbánta. Van értelme megpróbálnom megbocsájtani?
2019. szept. 10. 12:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet nem gondolni rá. Rágd meg magadban, gyászold meg és temesd el. Menj el társaságba, mozdulj ki a barátaiddal, menj el anyukádhoz egy ebédre, ülj be egy jó filmre a moziba, és eszedbe se jusson megbocsátani. Ne légy kapcsolatfüggő, majd jön jobb, aki megérdemel. Ha megbocsátanál, újra és újra megtenné, mellesleg egy féltékeny állat lennél, aki bizalmatlanságból folyton ellenőrizgetné.
2019. szept. 10. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Én pontosan azzá a féltékeny állattá mutálódtam, amit az egyes válaszoló írt. Biztos, hogy te ezt meg akarod bocsátani? Nem muszáj azért pusztán, mert ő szánja-bánja. Nagyon megsértett és ha neked nem fér bele, akkor szakíts bátran. Én bennemaradtam, legrosszabb döntés volt, amit valaha is hoztam...
2019. szept. 10. 12:31
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Miért kellene megbocsájtani? Nem kell, lépj túl, keress mást. Teljesen felesleges olyan emberrel együtt lenned, aki átver.
2019. szept. 10. 12:34
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Nincs bocsánat. Későbánat...
2019. szept. 10. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
És miért nem dobod ki? Bolond vagy?
2019. szept. 10. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Igen, bánja, hogy lebukott,de nem azt, hogy megcsalt téged. Nagy különbség. A nem veled való kefélése az mindig nagy élmény marad neki, ezzel légy tisztában.

Ezt nem lehet elfelejteni. Ne is próbáld. Mindig benned lesz a tüske, és ezzel ennek a kapcsolatnak a sorsa, minősége végleg megpecsételődött.Nem is értem, hogy van még gusztusod hozzáérni....

2019. szept. 10. 14:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Először azt válaszold meg magadnak, hogy tényleg ér-e annyit ez a kapcsolat, hogy képes legyél bizalom nélkül benne maradni? Egy ilyen után már soha nem fogsz benne megbízni, akárhová megy, akármit csinál, azon fogsz kattogni, hogy megint megcsal-e. Szerintem nincs az a szerelem, amiért megéri folyamatos stresszben élni.
2019. szept. 10. 14:18
 8/15 Ramos ökle ***** válasza:
83%
Ez a bizalom olyan dolog, mint valami üveg. Ha eltörik, úgysem lesz már a régi. Összeragasztod talán évek alatt, de nem lesz szép. Ezt sosem lehet helyretenni, legfeljebb megpróbálsz felülemelkedni rajta. De attól még ott lesz a fejedben, max nem koncentrálsz majd rá. Megbocsátani lehet, de attól még törött marad az egész.
2019. szept. 10. 14:49
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Megbocsájtani meg lehet,de elfeledni nem,sajnos.
2019. szept. 10. 15:19
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Gondolj arra, hogy milyen jókat élvezett a szeretőjével, akivel sose kezdett volna ki, ha veled nem lenne szar a szex. Hogy milyen jókat kettyintettek együtt, miközben te otthon vártad, ő meg a másik ágyában találta ki a kifogásokat számodra. Hogy hányszor nézett hülyének, és ki tudja hányan röhögtek még rajtad a hátad mögött, akik tudtak róla. Te sose leszel más, csak egy megcsalt lúzer, akit megaláztak és átvertek, és van akkora balek, hogy megbocsát.

Kivéve ha kidobod ezt a férget az életedből. De ha itt kérdezgetsz, erre kevés az esély. Kellemes szenvedést.

2019. szept. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!