Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalásoknál miért mindig a férfi a hibás?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi megcsalja a párját, akkor azt elhordják mindennek, de ha egy nő csalja meg a párját, akkor meg biztos elhanyagolja a párja, nem törődik vele stb. Majdnem mindig ez van. Ráadásul a sztereotípiákkal ellentétben semmivel nem hűtlenebbek a férfiak. Sőt. Az utobbi időben több kutatás is bebizonyította, hogy a nők hűtlenebbek. Volt is olyan aminek az volt a címe, hogy "Vajon a nők DNS-ébe van kódolva a hűtlenség?" Vannak cikkek amik olyan nőkről írnak, akik boldogok a párjukkal, mégis megcsalják/megcsalták. (Ezt mondjuk nem is értem...)2019. szept. 13. 13:38
11/15 anonim válasza:
Mert ha a férfi csal meg akkor azért, mert nem hagyhatta ki a lehetőséget, és nem bír a hormonjaival, ha a nő csal meg, akkor meg azért, mert a férfi elhanyogolta, vagy csak hiányt szenvedett valamiben a férfi mellett.
Ez persze nem az én véleményem, csak hát ezzel szokták magyarázni. :(
12/15 anonim válasza:
A nőket meg lehordják mindenféle k-nak, szerintem nincs igazad.
13/15 anonim válasza:
Csak az a férfi hordja le aki meg lett csalva.
Egyébként ez úgy megy, hogy a megcsalt nőt szét vigasztalják, esetleg bepróbálkoznak nála, de a csaló férfit szét gyalázzák.
A megcsalt férfit csakugyan szétalázzák, de minimum mindent a szemére vetnek, hogy mit nem adott meg a nőnek amiért más karjaiba menekült, de együttérzés és megértés...áh.
14/15 anonim válasza:
Mondjuk nálunk talán azért,mert 25 év után nem én voltam aki félrekefélt,hanem a férjem.Egyébként nem teregettem ki a szennyest,senkinek ne mmondtam el mit tett.Se a gyerekeknek,se a családjának. Nem volt könnyű,de tudtam hogy onnantól más szemmel fognak rá nézni az emberek,és ezt nem kívántam neki,még ezek után sem.
15/15 anonim válasza:
Ezt azzal magyarázzák általában, hogy a férfi megcsalás az csak is azért történhet, mert nem bír a vérével (meg az alsó részével), a női megcsalás meg érzelmi alapon, mert el van hanyagolva, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!