Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hibás, mert naiv vagyok?
Volt egy majdnem 3 évig tartó online barátságom egy nálam 7 évvel idősebb férfivel (igazából egy nagy gyerek még mindig). Na jó, ne nevezzük így, mert ő nyilván az elejétől meg akart fektetni, csak én buta még képes voltam elhinni, hogy érdekli a velem való barátsága... hát nem...
3 évig voltam a lelki szennyese, az összes gusztustalanságáról tudtam, arról is, hogy nyíltan vállalta, képtelen monogám párkapcsolatban lenni, és bár volt anno barátnője, rajtam kívül még számos lánnyal (külföldiekkel is angolul) beszélgetett interneten, de persze mégis én voltam az egyetlen magyar lány, akivel őszinte volt, az exével tavaly amiatt mentek szét, mert lelki összhang, mélysége a nem volt a kapcsolatuknak, én meg megadtam neki a "lelkiséget" hiába nem találkoztunk előtte soha.
Ettől függetlenül én mindig is gerinctelennek tartottam ezt a poligám hozzáállását, de nem érzem hibásnak magam, hogy beszélgettem vele és belementem ebbe a játékba, mert akkoriban őszintén a barátomnak tartottam, és egyértelműen halálra volt ítélve az akkori kapcsolata amúgy is.
Csakhogy, miután szakítottak, egyértelművé tette, hogy szeretne velem lefeküdni. Nemet mondtam erre, mondván, nekem erre nincs szükségem. Nem beszéltünk fél évig, kavart 2 csajjal közben és visszajött panaszkodni nekem... fogalmam sincs miért álltam szóba vele megint. Talán mert azt hittem, nem bánja, hogy friendzoneba tettem, és megint lehetünk barátok...
Tényleg nagyon naiv vagyok. Végül addig könyörgött, amíg találkoztunk, messze lakunk nagyon, így ő utazott hozzám. Nos, semmi olyan nem történt, mert én úgy viselkedtem vele, mint akármelyik barátommal. Igazából ott meg akartam mondani neki, hogy jobb lenne, ha vége lenne a kapcsolatunknak minden szinten, mert ő mást akar, mint én. Nem volt merszem, gondoltam majd ha legközelebb beszélünk.
Végül elment, meg se köszönte hogy fogadtam, semmi. Ennek már 2 hónapja, azóta nem írt, de én sem neki. Elképesztően dühös vagyok magamra, mert én akartam véget vetni ennek az egésznek, erre végül még is csak ő offolt.
Még annyira se volt képes, hogy szavakkal koptasson le...
Szerintetek írnom kéne neki (vagy Facebook hangüzenetet küldeni), hogy mekkora szánalomnak tartom? Vagy azzal csak tovább aláznám magam. Nem tűröm, hogy valaki így játszadozzon velem, azt meg pláne nem, hogy így, szó nélkül nyerjen ellenem, mintha egy eldobható rongy lennék. Nagyon dühös vagyok. :(
Nagyon gyerekes az ilyen “én szakítok veled s nem te veled” problémázás. Ez itt felnōtt kategória már bocs..
Szerintem lépj túl ezen, nem tudom mit akarsz ezzel, de fölösleges “problémákon” pörögsz. Már az elején elrontottad azzal, hogy a kezdetektōl hagytad, hogy játszadozzon. Esetleg tanulj az egészbōl és ha legközelebb ilyen komolytalan alak akarna összeállni veled, akkor mondj nemet rá, ennyike. Igen, te is hibás vagy!
Azt meg tudod fogalmazni, hogy mit reméltél a személyes találkozótól egy olyan férfival, akiről tudtad, hogy poligám, emiatt gerinctelennek tartottad, te elvileg nem akartál tőle semmiféle szexuális kapcsolatot, róla viszont tudtál annyit, hogy "egyértelművé tette, hogy szeretne velem lefeküdni."
Szóval mi volt a célod a személyes találkozóval?
Én most komolyan elgondolkoztam azon, hogy milyen zone-ból tetted a friendzone-ba, ha egyszer azt mondod, hogy nem akartál tőle semmit, csak dumáltatok...
33/f
"Azontúl nagyon hiú a külsejére. Szerintem nem nagy szám, találkozás alapján végképp nem az esetem külsőre sem..."
Ezek szerint találkoztál is vele annak ellenére, hogy ez csak egy online barátság volt. Mit akarsz ebből a kérdésből kihozni kérdező ? Ha tanács kell arctalanul, akkor minek sunnyogsz ?
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!