Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi-Női barátság? Létezik ilyen? Férj-Feleség? Belefér idegen nővel való talakozó?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, a fejem hónapok óta találkozgat egy nővel, akit a munkahelyen ismert meg. Nekem eleinte azt hazudva, hogy a barátjával mennek kocsmázni de csúnyán lebukott. Bevallotta, hogy ezzel a lánnyal talakozgat, de nincs köztük semmi, csak beszélgetnek iszogatnak; barátok.... csak azért nem mondtam mert félt, hogy félre értem. A hölgynek is van kapcsolta 9 éve, mi is 6 éve együtt vagyunk, és 2 éve házasok. Mi a véleményetek? Nagyon rosszul esik, hogy találkozhatnak, ezt mondtam is neki többször, meg is ígérte, hogy leépíti, de valahogy mindig szóba kerül, hogy egyik nap elmennének kávézni vagy ilyesmi...
Ti mit tennének a helyemben?
Nekem elég sok fiúbarátom van. Egyikükkel sem akarok többet, meg amúgy is jó részük meleg, vagy házas, vagy fiatalabb, vagy kamaszkorom óta ismerem, és kb. a "tesó" kategóriában van.
Viszont, a te esetedre.
Én nem szoktam titkolni őket, mert nincs mit. Az, hogy a párod ezt a csajt gyakorlatilag titkolta, és még most is titkolná, ha nem bukott le... Na, az engem arra enged következteni, hogy ott van is mit titkolni.
A másik meg, hogy általában ha valamelyik haveromról beszélek, ejtek el kis megjegyzéseket arról, hogy miért nem lehet rájuk konkurenciaként tekinteni. Pl. az egyiknek megemlítem a pasiját, a másikról meg azt, hogy szörnyen gyerekes. Az, hogy te csak annyit tudsz erről a nőről, hogy "nincs köztük semmi", megintcsak gyanús.
A harmadik, hogy vajon miért nem mutatott még be titeket egymásnak, ha ekkora legjobb spancik?
Illetve a rendszeres kettesben találkozgatás. Én soha egyik "csak barát"ommal nem szoktam rendszeresen kettesben találkozni.
És az is elég beszédes, hogy miután a pároddal megbeszéltétek, hogy leépíti a csajt, továbbra is találkozgat vele, és még az orrod alá is dörgöli. Túl sok itt a gyanús dolog, Kérdező. :(
Elmondom mi történik most körülötted kérdező :)
A párod gond nélkül és már jóideje ápolgatja a csajt,mivel egy szeretői viszonyban a legideálisabb ha mindketten egyébként hosszabb ideje párkapcsolatban élnek,és még ha bizonyítékaid is lennének a csillagokat is lehazudják az égről,összezárnak, hiszen mindkét félnek van vagy lehet veszteni valója a továbbiakat illetően.
Ez most éppen egy játszma,de nem a tiéd hanem az ő kettejük játszmája..
Te csak bekajálod és önigazolsz..valamit sejtesz már de a te férjed persze nem olyan :)
Igen, talán ez a kritikus pont amit itt többen is írnak, hogy egy adott férfi-nő barátság nem folyhat diszkréten vmi hátsó mederben oly módon hpgy a férj/feleség nem is ismeri a "másikat". Ez így csak féltékenységet szül, ráadásul van bőven példa arra is hogy az eleinte még féken tartott érzések idővel előbújnak a mélyből és a barátságból szép lassan szerelem lesz, nem lehet mindenki fából...
Nehéz olyan kiutat találni hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta se nyaljon vissza: mert ugye ha a békesség kedvéért csatlakoznál a kávézgatásukhoz, akkor kb azonnal megfagyna a levegő az asztalnál és az lenne az utolsó ilyen találka hármasban.
Egy biztos:
A legnagyobb hiba női agyalással eldönteni, hogy múködik a férfi.
A második, hogy tőlünk idegenektől kérded milyen a férjed, holott nem ismerjük.
Nem az a kérdés naiv vagy-e, hanem hogy jóhiszemű-e. Van e benned bizalom? Mert a nélkül úgyis hamar tönkrevágod azt ami összefelé tart benneteket.
A férfi is arra vágyik hogy legyen hova, kihez hazamenni. Akkor vágyik máshová, ha nincs ott szeretet (csak bizalmatlanság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!