Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfi-Női barátság? Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-Női barátság? Létezik ilyen? Férj-Feleség? Belefér idegen nővel való talakozó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, a fejem hónapok óta találkozgat egy nővel, akit a munkahelyen ismert meg. Nekem eleinte azt hazudva, hogy a barátjával mennek kocsmázni de csúnyán lebukott. Bevallotta, hogy ezzel a lánnyal talakozgat, de nincs köztük semmi, csak beszélgetnek iszogatnak; barátok.... csak azért nem mondtam mert félt, hogy félre értem. A hölgynek is van kapcsolta 9 éve, mi is 6 éve együtt vagyunk, és 2 éve házasok. Mi a véleményetek? Nagyon rosszul esik, hogy találkozhatnak, ezt mondtam is neki többször, meg is ígérte, hogy leépíti, de valahogy mindig szóba kerül, hogy egyik nap elmennének kávézni vagy ilyesmi...

Ti mit tennének a helyemben?

2019. szept. 13. 04:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
98%
A páromnak voltak női barátai mikor összejöttünk de azonnal nagyon lelkesen mesélt nekik rólam akik igazán szurkoltak hogy legyen már vkije. Bemutatott nekik (az egyiknek volt párja a másiknak nem), utána már közösen találkoztunk. Soha nem voltam féltekeny rájuk, de ő jól is kezelte az egészet.
2019. szept. 13. 12:05
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem elég sok fiúbarátom van. Egyikükkel sem akarok többet, meg amúgy is jó részük meleg, vagy házas, vagy fiatalabb, vagy kamaszkorom óta ismerem, és kb. a "tesó" kategóriában van.

Viszont, a te esetedre.

Én nem szoktam titkolni őket, mert nincs mit. Az, hogy a párod ezt a csajt gyakorlatilag titkolta, és még most is titkolná, ha nem bukott le... Na, az engem arra enged következteni, hogy ott van is mit titkolni.

A másik meg, hogy általában ha valamelyik haveromról beszélek, ejtek el kis megjegyzéseket arról, hogy miért nem lehet rájuk konkurenciaként tekinteni. Pl. az egyiknek megemlítem a pasiját, a másikról meg azt, hogy szörnyen gyerekes. Az, hogy te csak annyit tudsz erről a nőről, hogy "nincs köztük semmi", megintcsak gyanús.

A harmadik, hogy vajon miért nem mutatott még be titeket egymásnak, ha ekkora legjobb spancik?

Illetve a rendszeres kettesben találkozgatás. Én soha egyik "csak barát"ommal nem szoktam rendszeresen kettesben találkozni.

És az is elég beszédes, hogy miután a pároddal megbeszéltétek, hogy leépíti a csajt, továbbra is találkozgat vele, és még az orrod alá is dörgöli. Túl sok itt a gyanús dolog, Kérdező. :(

2019. szept. 13. 15:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mi történik most körülötted kérdező :)

A párod gond nélkül és már jóideje ápolgatja a csajt,mivel egy szeretői viszonyban a legideálisabb ha mindketten egyébként hosszabb ideje párkapcsolatban élnek,és még ha bizonyítékaid is lennének a csillagokat is lehazudják az égről,összezárnak, hiszen mindkét félnek van vagy lehet veszteni valója a továbbiakat illetően.

Ez most éppen egy játszma,de nem a tiéd hanem az ő kettejük játszmája..

Te csak bekajálod és önigazolsz..valamit sejtesz már de a te férjed persze nem olyan :)

2019. szept. 13. 17:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, talán ez a kritikus pont amit itt többen is írnak, hogy egy adott férfi-nő barátság nem folyhat diszkréten vmi hátsó mederben oly módon hpgy a férj/feleség nem is ismeri a "másikat". Ez így csak féltékenységet szül, ráadásul van bőven példa arra is hogy az eleinte még féken tartott érzések idővel előbújnak a mélyből és a barátságból szép lassan szerelem lesz, nem lehet mindenki fából...

Nehéz olyan kiutat találni hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta se nyaljon vissza: mert ugye ha a békesség kedvéért csatlakoznál a kávézgatásukhoz, akkor kb azonnal megfagyna a levegő az asztalnál és az lenne az utolsó ilyen találka hármasban.

2019. szept. 13. 20:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy nem tudnám elviselni.
2019. szept. 14. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
A helyedben én elfogadást színlelve érdeklődnék a nőről. "Elengedném" a férjemet ezekre a találkozókra, sőt talán még bátorítanám is, ,hogy bátran meséljen ezekről, hiszen ha tényleg csak barátok, nincs ebben semmi kivetnivaló. Aztán az egyik találkozójuk alkalmával "véletlenül" éppen ott lenne dolgom, ahol ők találkoznak. Ha 6 éve vagytok együtt, akkor a puszta reakciójából is látni fogod, hogy van-e közöttük valami. Amennyiben nem látnám rajta a megcsalás jeleit, nem problémáznék rajta.
2019. szept. 14. 19:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Egy biztos:

A legnagyobb hiba női agyalással eldönteni, hogy múködik a férfi.

A második, hogy tőlünk idegenektől kérded milyen a férjed, holott nem ismerjük.

Nem az a kérdés naiv vagy-e, hanem hogy jóhiszemű-e. Van e benned bizalom? Mert a nélkül úgyis hamar tönkrevágod azt ami összefelé tart benneteket.

A férfi is arra vágyik hogy legyen hova, kihez hazamenni. Akkor vágyik máshová, ha nincs ott szeretet (csak bizalmatlanság)

2019. szept. 14. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!