Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi-Női barátság? Létezik ilyen? Férj-Feleség? Belefér idegen nővel való talakozó?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, a fejem hónapok óta találkozgat egy nővel, akit a munkahelyen ismert meg. Nekem eleinte azt hazudva, hogy a barátjával mennek kocsmázni de csúnyán lebukott. Bevallotta, hogy ezzel a lánnyal talakozgat, de nincs köztük semmi, csak beszélgetnek iszogatnak; barátok.... csak azért nem mondtam mert félt, hogy félre értem. A hölgynek is van kapcsolta 9 éve, mi is 6 éve együtt vagyunk, és 2 éve házasok. Mi a véleményetek? Nagyon rosszul esik, hogy találkozhatnak, ezt mondtam is neki többször, meg is ígérte, hogy leépíti, de valahogy mindig szóba kerül, hogy egyik nap elmennének kávézni vagy ilyesmi...
Ti mit tennének a helyemben?
Most elmesélek valamit.
Férjem másik városban melózott, 24 órás őrségben.Volt egy ismerős(csak neki volt ismerős) fiatal pár,aki a közelben lakott,és néha levitte az őrkutyának a kaja maradékot.
Beszélgetek,jóban voltak...aztán már csak a nő járt le hozzá,éjszaka..:(
17 évvel volt fiatalabb a férjemnél, és két kis gyerekük volt..Ráadásul nem volt tőlem jobb nő, hogy enyhén fogalmazzak..
Kérdező, légy részen..én elkísérném, és megismerném..
De nem díjaznám ,az biztos..
Ha nem hazudott volna,még el is lehetne hinni,hogy tényleg csak barátság van köztük.De így....
Én a helyedben utánajárnék.
Ismer a párod annyira, hogy ez neked rossz lenne, viszont ismeri a kapcsolatotokat annyira, hogy nem érezte alkalmasnak, hogy ezt megbeszélhesse. Gondolom tele vagytok komplexusokkal, berőgzült baromságokkal.
Ennyi. Fejlesszétek a kapcsolatotokat, hogy majd egyszer mindent elmondhassatok egymásnak.
Hahahahaha.
Persze, csak beszélgetnek.....barátok....
Remélem csak kamu a kérdés, mert ha nem, valaki nagyot fog csalódnii a bizalmában.
Létezik!Nekem van 2férfi barátom is a párom mellett,nem úgy nézek rájuk,mint férfira.
A te életed azért húzósabb,mert a férjed hazudott.Nem kell komplikálni de azért jobb,ha nyitott szemmel jársz
Megértem, hogy rosszul esik.
És az is igaz, hogy nem tudod tiltani. Nincs is értelme.
És még az is lehet, hogy tényleg csak barátkoznak, mert szerintem igenis létezik fiú-lány barátság.
Viszont tedd fel magadnak a kérdést, hogy veled szokott-e csak úgy beülni valahova kávézni, diskurálni, megvitatni az élet nagy dolgait. Vagy csak hazajön, mert" úgyis együtt laktok", meg "veled bármikor beszélgethet", és az a vége, hogy csak arról beszéltek végül, hogy mit kell venni a boltban, meg kell-e menni anyuékhoz ebédelni vasárnap, aztán meg vacsi, tévé. Ha igen, ha veled nem szokott kettesben így beülni, romantikázni, akkor van a gond, nem is kicsi. Akkor ezzel a csajjal gyakorlatilag randizgatnak. Azt csinálja vele, amit veled kellene csinálnia. Hiába mondja, hogy nem.
Ha viszont ezt veled is csinálja, eljárkáltok, kocsmázgattok, kidumáljátok a világot kettesben, akkor felmerül a következő kérdés. Miért pont ővele találkozgat kettesben? Miért nem más munkatársakkal, vagy, ha már itt tartunk, veled együtt ülnek be? Mi az, ami miatt nekik pont csakis kettesben kell találkozniuk? Mi hiányzik neki? Ezt a kérdést tenném fel, nyilván barátságosan, mert hát leordítani minek, ha tényleg csak barátkozik.
És hát igen, ha minden klappol, akkor hívjon el egyszer téged is.
Ha titkolta akkor ott van vmi kanyar. Nem biztos hogy van köztük vmi inkább szerintem arra "használják " egymást hogy ki-ki a saját házasságát szinten tartja a másikkal.
Nekem is van egy pasi barátom de nem titkolom. A férjem is ismeri. Jóban vannak, csípik egymást. Én is szoktam vele találkozni de úgy hogy tud róla a férjem. De mi csak tényleg barátok vagyunk...mindent tudunk egymásról. Ha nem jön össze a személyes találkozás akkor telefonon beszélünk...de ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!