Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiggyem a páromnak hogy nyugodtan bevallhatom neki hogy megcsaltam és nem szakítana?
Egy újabb hézag töltős csoda,tuti okot keres h pattintson,lehet talált mást,megcsaltad te is,nagyon szerethetted, max fix puncinak tartottad szerintem.
Mi értelme ezeknek a mai lakhatásos olcsóbb együtt az albi a kaja típusú nincs jobb a láthatáron,fix luknak fix faroknak megteszi a másik míg keresgélünk társkeresőzünk mellettük kapcsiknak, de komolyan?
Utolsó vagyok.
Ennek a kapcsolatnak már amúgy is befellegzett akkor mikor megcsaltad, nem volt jó, vagy valamit nem kaptál meg, ezért kerestél egy 3.-at.
Nem meritek kimondani, hogy vége! Ő próbál ezzel az őrületbe kergetni téged, hogy hátha megunod és lelépsz magadtól. De úgy látom nektek jobb a szenvedés, de ne legyetek magányosak :D
szerencsétlen nőd.. jól melléfogott veled.. és még érzi is szegény, hogy elárultad..
önts tiszta vizet a pohárba, mindenkinek ez lenne a legjobb.. neked is, remélem tanulsz egy kis emberséget..
Utolsó hozzászólók:
Igen, volt egy félrekúrós időszakom, de az már elmúlt és hűséges lettem. Abban mi lenne a logika hogy pont most szakítsak a párommal?
Az én hibámból lopózott be ez a bizonytalansági faktor a kapcsolatunkba, biztosan lehet ezt menedzselni, de persze nem úgy hogy magára hagyom a másikat.
Most "hűséges" időszakod van, aztán majd megint másokkal fogsz dugni. Fejtsd már ki légyszi, hogy miért vagy vele együtt, ha így képes vagy megalázni őt? Az a baj, hogy a hozzád hasonló véglények ezt valamiért sose képesek megmagyarázni, pedig tényleg érdekelne a válasz :/
Már kérdeztem egyszer, de nem sikerült válaszolnod: Eltart téged?
Gondolom igen, ezért nem akarod elengedni, hogy boldog legyen valakivel, aki szereti és megbecsüli őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!