Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan ember próbál meg kioktatni az erkölcsös életről, aki csalja a feleségét orrba-szájba, azt nyugodtan körberöhöghetem?
Legalább 30 éve együtt van a feleségével,de szerencsétlen nőt csalja.Nekem meg kéretlen tanácsokat ad és szerinte illetlen,ha egy olyan fiatal lány,mint én, ilyen fiatalon,ilyen sűrűn váltogatja a partnereit.
Gondolom itt a szexre gondolt.Azért,mert egy ismerősnél voltam és ez az ember is ott volt és én meg kicsit berúgtam és beszédesebb lettem.Vagyok 19 és beszélgettünk volt kapcsolatokról.És én meg mondtam,hogy nekem volt 6 összesen.De egyik sem szexkapcsolatnak indult.Tényleg komolyan gondoltam az összeset.Majd így a semmiből elkezdte mondani,hogy ennyi idősen ennyi partner egy kicsit sok.Akkor nem is nagyon tudtam lereagálni.De mégis, konkrétan a 60 éves feleségét csalja egy 24 éves kiscsajjal.Konkrétan ismerem a csajt.Nem érdekel a magánélete.Tudok,amit tudok.Viszont ő hogy jön oda,hogy másokat elítéljen?Én még soha,senkit nem csaltak meg.És akkor ő jön nekem azzal,hogy mit illik és mit nem?
Semmi köze a te magánéletedhez.
Sőt, ha úgy tartja kedved, akkor naponta lefeküdhetnél más-más férfival, akkor sincs joga beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!