Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, és nincs bűntudatom. Miért?
Napi troll kérdés megvan!
Egyébként meg azért nincs bűntudatod, mert leszarod a barátnődet, téged csak saját magad érdekel.
Én nagyon szeretem a férjemet, mégsem volt bűntudatom...És nem én vagyok az egyetlen nő a földön... Csak sokan úgy tesznek es játszák a pcsajukat hogy jaj így meg úgy megbantam azt közbe sehol semmi.
mindenki más és más ennyi..:)
"Én nagyon szeretem a férjemet, mégsem volt bűntudatom."
Azért nincs bűntudatod, mert nem szereted a férjed, hiába mondod azt. A tettek és a szavak nincsenek összhangban, márpedig csak a tettek számítanak. Ha a háta mögött csalod a férjed, akkor egy sunyi, gyáva kis gerinctelen alak vagy.
"Azért mert csalom, meg szerethetem.:)"
Ez pont nem így van, de végülis muszáj becsapnod vhogy magadat, hogy tükörbe tudj nézni. Amíg a háta mögött csinálod és átvered, hazudsz neki, addig ne mond azt, hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!