Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? Mit tegyek?
A barátommal közel egy éve vagyunk együtt. jelenleg külföldön vagyok munka miatt, ő pedig otthon. neten tartjuk a kapcsolatot naponta de van hogy nem válaszol napokig, és ha visszair akkor is furcsa, szűkszavú. telefonon nem hív sosem.
de van egy srác, aki nagyon kedves itt, velem. tudja h van kapcsolatom, de próbálkozik. tényleg jól is néz ki, kedves, szinte ellentéte a barátom viselkedésenek. azért nem szeretek vele találkozni mert úgy érzem nyomul. de jól is esik. néhány napja mégis elmentem vele egy üdítőt meginni. nem történt köztünk semmi, beszélgettünk, és a kezemet többször megfogta. látszott hogy
izzott a levegő. hazakisert a lakás ajtajáig,nagyon tisztességes volt és távozott. most bűntudatom van.
ezzel már megcsaltam a barátom? 22N
Igent mondtal az uditore, engedted hogy megfogja a kezed, es mostmar azt is tudja hol laksz. Lenyegeben megagyaztal a felrelepesnek...rajtad all
24/N
Ez önmagában nem az, de a megcsalás előszobája.
Gondolj bele, ha egy
4-es vagyok, véletlen elküldte
Gondolj bele, ha egy ismerősöd meglátja, tuti nem azt gondolná, hogy barátkoztok...
Rajtad all merre mesz tovabb. AZ egyik, hogy megprobalod felrazni a baratod. Gyanithatoan nem szamithatsz sok sikerre, tavol vagy, o mar szinte lemondott rolad, elhanyagol.
A masik, hogy osszeszurod a levet az uj sraccal, es majd valamikor visszakullogsz, megbansz mindent, alazod magad, dramazol, szenvedsz.
A harmadik, hogy lezarod a kapcsolatod azzal, hogy ez igy nem mehet tovabb. Egyedul maradtal egy idegen orszagban es o elvagta a szalakat koztetek es kesz. Lehet keresni sem fog utana mar tobbet, vagy pont ellenkezoleg, amikor megerzi a vesztet elkezd kapalozni. Engem kevesbe erdekelne mar, nem ultimatumot adtal, hanem a veget jelentetted be, mar nem kell bizonyitania. De onnantol szabad a palya elotted. Nemhogy tukorbe fogsz tudni nezni, hanem egyenesen szarnyalni fogsz.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!