Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet naívnak, és butának tűnök majd a kérdés miatt, de teljesen összevagyok zavarodva, el vagyok keseredve, nem tudom ,hogy hogyan kezeljem a dolgokat. Van egy párom akinek két hét múlva a felesége leszek. Mindketten 30 felett járunk. Kb. 3 hete volt egy céges buli (mindketten cégnél dolgozunk, különböző részlegeken, ezért nem sokat látjuk ott egymást) , amire nem tudtam elmenni, mert haza kellett mennem a szülőfalumba. A párom elment. Egy-két kolléganőmtől hallottam, hogy a párom fél órán át táncolt az egyik fiatalabb kolléganővel, meg hogy fogdosta, ölelgette és szexuális tartalmú vicceket (?) mondott neki, illetve kifejezte, hogy tetszik neki. Megkérdeztem a párom, aki beismerte ,hogy beszélgettek, de ennyi, engem szeret , sosem akarna elveszíteni ,hisz hamarosan a felesége leszek. Oké, elhittem. Aztán -tudom, csúnya dolog- de beleolvastam az üzeneteibe. Majdnem minden nap ír annak a lánynak, általában jelentéktelen dolgokról fecsegnek. A híváslistáján is többször megjelenik a neve... Azt mondta a párom, semmit sem jelent neki. De akkor miért keresi ? Miért beszélget órákon át mobilon vele ? Ez megcsalás ?
Hat, lesz itt nektek sok-sok papirmunka egymas utan.
2019. jún. 12. 09:02
3/30 anonim válasza:
Kamuzik a párod. Ha nem jelent számára semmit, akkor eddig miért nem tudtál a nőről? Akinek nincs titkolnivalója az simán beszél róla, hogy "Katával a cégbe szoktunk beszélgetni és kávézni ha szünet van" vagy hasonló. A lényeg, hogy tudsz róla. Eddig gondolom a neve sosem röppent fel, hogy ők jóban lennének?!
2019. jún. 12. 09:03
4/30 anonim válasza:
A kollégáid milyenek?
2019. jún. 12. 09:05
5/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,mit gondoljak hiszen semmi baj a kapcsolatunkkal, mindent megadok neki , szeretem mindennél jobban, és ő is engem. Mindent megtett értem eddigi közös életünkben.
2019. jún. 12. 09:10
6/30 anonim válasza:
Másra is vágyik.
2019. jún. 12. 09:11
7/30 anonim válasza:
Ugyanígy volt nálunk is. Lassú víz partot mos...a palid dugná a kiscsajt. Ne házasodj vele.
2019. jún. 12. 09:16
8/30 anonim válasza:
Nálunk is van egy ilyen kolléga. Ő házas gyerekes, 40-45 körüli, a csaj aki meg a kollégája, az meg 25. A fickó raktárban dolgozik raktárvezetőként + targoncásként, a csaj meg ilyen "eredj ide, eredj oda" + adatokat rögzít. Azt vettem észre az utóbbi időben hogy mintha túl jó barátok lennének. Nincsenek folyton egymás nyakán ez igaz, meg nem is érnek egymáshoz, de pl. sutyorognak, gyakran mennek együtt szünetben kávézni, ha van egy kis idejük akkor beszélgetnek...
Nekem gyanús, de nem az én dolgom. Nem ártom bele magamat. Csakhát az ember figyel és lát ezt-azt, és a megérzések (akár megalapozottan, akár nem) dolgoznak. De én ugyanannál a cégnél máshol dolgozom, más helyen, így nem látom őket egész nap. De ki tudja.
"Lassú víz partot mos."
2019. jún. 12. 09:33
9/30 anonim válasza:
Szerintem beijedt, hogy hamarosan megnősül.
Én szembesíteném a híváslistájával és megrebegtetném az esküvő lefújását.
A legyénybúcsúra meg tuti küldenék egy beépített embert.
Amikor beismerte, hogy beszélgettek, akkor kellett volna a simulásra is rákérdezni, de a folyamatos sutyorgásokról és telefonálgatásokról még most is érdeklődhetsz.
Ha pedig kételyeid vannak, a pénz ne érdekeljen, ne menj hozzá amíg nem tudsz benne 100%-ig megbízni.
2019. jún. 12. 09:51
10/30 anonim válasza:
Mar most megalazott mindenki elott, hatad mogott suttyomban is alaz. Nem csak az a megcsalas, hogy kuki a nuniba, hanem egy ilyen viselkedes is az. Nincs semmi tisztelet feled, mindenki elott kb. szembe köpött teged. Nem is ertem, mi a kerdes vagy hogy minek kene hozzamenni egy ilyen faszihoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!