Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet naívnak, és butának tűnök majd a kérdés miatt, de teljesen összevagyok zavarodva, el vagyok keseredve, nem tudom ,hogy hogyan kezeljem a dolgokat. Van egy párom akinek két hét múlva a felesége leszek. Mindketten 30 felett járunk. Kb. 3 hete volt egy céges buli (mindketten cégnél dolgozunk, különböző részlegeken, ezért nem sokat látjuk ott egymást) , amire nem tudtam elmenni, mert haza kellett mennem a szülőfalumba. A párom elment. Egy-két kolléganőmtől hallottam, hogy a párom fél órán át táncolt az egyik fiatalabb kolléganővel, meg hogy fogdosta, ölelgette és szexuális tartalmú vicceket (?) mondott neki, illetve kifejezte, hogy tetszik neki. Megkérdeztem a párom, aki beismerte ,hogy beszélgettek, de ennyi, engem szeret , sosem akarna elveszíteni ,hisz hamarosan a felesége leszek. Oké, elhittem. Aztán -tudom, csúnya dolog- de beleolvastam az üzeneteibe. Majdnem minden nap ír annak a lánynak, általában jelentéktelen dolgokról fecsegnek. A híváslistáján is többször megjelenik a neve... Azt mondta a párom, semmit sem jelent neki. De akkor miért keresi ? Miért beszélget órákon át mobilon vele ? Ez megcsalás ?
2019. jún. 12. 08:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hihetek -e a kollégáknak, nagyrészük egy pletykafészek, akik szeretnek rátenni a dolgokra egy-két lapáttal, persze lehet az is ,hogy igaz. Aki volt ilyen helyzetben tudja ,hogy nem olyan egyszerű ha az ember szerelmes a másikba. És valóban nem találtam semmi olyat a beszélgetésben, tényleg csak általános dolgok, pl kaják, sorozatok stb. ilyen dolgokról beszélgettek.
2019. jún. 12. 10:27
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként amit a 10. ír nagyon betalált. Az egésszel az a gond, hogy megaláz, miközben mások is tudják, hogy lassan elvesz és vagy sajnálkoznak rajtad, hogy szerencsétlen nő nem is tudja kihez megy hozzá, vagy nevetnek rajtad...
2019. jún. 12. 10:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Szokott beszélni a csajról, hogy ennyire jóban lennének, hogy munkán kívül is szoktak beszélgetni? Ha nem, akkor az nagy baj... Nem véletlenül nem avatott ebbe bele.
2019. jún. 12. 10:34
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem szokott beszélni róla, én csak látásból ismerem a lányt, és az utóbbi esetek óta tudok csak róla.
2019. jún. 12. 10:40
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

igen, így kezdődik. kajákról, filmekről...

gondolj vissza, amikor a ti kapcsolatotok indult, mikről beszélgettetek.

nem lesz olyn hülye, h. olyan üziket is tároljon, amiben több és más van.

és ne hidd, h. annyira szerelmes beléd!!!!!!

jesszus, aki szerelmes a párjába, az nem más nők után kóslat, és nem érzi szükségét, h. másokkal ennyit dumáljon.

ezt az időt tőled veszi el.

miért nem veled dumál, miért van a másikra szüksége, mit bizalmaskodik vele, ha te ott vagy?

kicsit ébredj föl a rózsaszín ködből, és bátran kérdőjelezd meg a társad érzéseit.

én így kívülről egyáltalán nem azt látom, amit te, hogy annyira odalenne érted.

2019. jún. 12. 10:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén: ha nem lenne tervben sem az esküvő, akkor mit tennél?
2019. jún. 12. 10:44
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Abban biztos hazudik a párod, hogy nem jelent neki semmit, különben nem keresné napi szinten.

Hogy történt-e bármi más, az jó kérdés, de gyanítom a kollégáid igazat mondanak, nem hiszem, hogy rosszindulatból szóltak volna...

Én lefújnám az esküvőt a helyedben, amíg nincs ez tisztázva, így az ember hogy örüljön a nagy napjának?

2019. jún. 12. 10:45
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Én keresnék a helyedben egy hasonló fiúbarátot, mint ami neki ez a csaj. Meg kimozdulnék csajbulizni a barátnőimmel. És lehet, hogy én is táncolnék ott egy-két sráccal.

Aztán miután rendberaktam az önbizalmam, amit a szerencsétlen vőlegényem széjjelrombolt, kivágnám a viharba, mielőtt még az otthonülő biorobotjává tenne, aki csak arra kell, hogy mosson-főzzön rá, meg nevelje a genetikai reproduktumait.

(Mindezt úgy írom, hogy én alapból hiszek a férfi-nő barátságban. Viszont ott nincs tapi tánc közben, se disznó viccek, se napi szintű chatelés. Utóbbiak akkor vannak, amikor egy pasi meg akar d.gni egy csajt.)

2019. jún. 12. 10:54
 19/30 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a beszelgetes se tetszene. Minden igy kezdodik. Hatalmas baratsagokkal, aztan mire eszbekap a szuper megengedo kedves fel, a parja mar reg mas szajaban van titokban - vagy mint a te esetedben meg csak arra se veszi a faradtsagot hogy titokban alazzon meg.
2019. jún. 12. 10:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem adja a biztosat a bizonytalanért. Ő is érzi, hogy jó a kapcsolatotok, biztosan nagyon jól megvagytok együtt. Te vagy neki a biztos pont. De vonzza az a lány. Ha nem így lenne, nem beszélgetne vele órákon át és nem csetelgetne vele semmiségekről. A fecsegés jelentéktelen dolgokról pont arról szól, hogy élvezzük a másik figyelmét. A táncra meg az ölelgetésre lehet azt mondani, hogy "ugyan már, semmi nem történt, hiszen csak tánc, meg ölelgetés". De te kit szoktál ölelgetni? Mert én csak azt, akivel vagy szoros a kapcsolatom (rokon, közeli barát), vagy vonzódom hozzá. Mivel neki ott vagy te, gondolom, hogy nem mentek ennél tovább, de én nem vennék rá mérget, hogy soha nem is fognak.

Minden kapcsolatban megjelenik legalább egyszer a kísértés, na de az esküvő előtt? Az még magyon korai. Ültesd le és beszélgessetek, mert az addig rendben van, hogy nem történt a klasszikus értelemben vett megcsalás, de ez nem SEMMI. És nem szabad elbagatellizálni.

2019. jún. 12. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!