Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálad mi számít megcsalásnak? Mi miatt?
Hát ez nézőpont kérdése, a legutolsó exemnél bármilyen intim kapcsolat (a baráti puszi kivételével) annak számított, de flörtölgetés, szemezgetés nem okozott problémát (és én is ennek a híve vagyok). De volt olyan lány akinél már a flörtölés vagy az ha megnéztem magamnak egy lányt már az okozott kellemetlenséget. (persze nem előtte sasoltam más lányokat, bunkó nem vagyok :D)
Volt exemnél mindketten szerettünk ismerkedni, ám az ismerkedés néha bele-belement flörtölgetésbe, de soha egyikünknek nem fordult meg a fejében, míg együtt voltunk, hogy ennél többet akarjunk másoktól
Most ez komolyan?? Nem érted miért megcsalás, ha másokkal csókolózol,közben kapcsolatod van?! Nem érted, hogy a csók egy intim, bensőséges dolog, amit NORMÁLIS kapcsolatban élő ember csak a párjával csinál? Aki egy kicsit is szereti és tiszteli (!!) a párját, annak eszébe sem jut más szájába belemászni.
Ha te ezt tök komolyan nem érted, akkor neked még baromira nem való kapcsolat. Értelmes embereknek ezt nem kell magyarázni, maguktól is tudják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!