Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálad mi számít megcsalásnak? Mi miatt?
Nálam 2 részre oszlik:
Ha a páromról van szó: ne nézzen más pasira. Kedves se legyen rajtam kívül senkivel, mert az nálam már az.
Ha rólam van szó: Ha gumival csinálom mással az nem megcsalás. Ha gumi nélkül akkor már kérdéses, de ha nem volt érzelem, nem csaltam meg. Mert ha közben érzelmeim is lennének, az már csúnya dolog lenne.
Csók, mert olyannal nem csókolózunk akivel csak barátok akarunk lenni.
Az már csak részlet kérdés, hogy eljutott-e a dolog a lefekvésig.
Ha olyan kapcsolatban vagyok, amit komolyan veszek nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol megcsókolnék mást. Maximum valamilyen furcsább gólytáboros stílusú játéknál, de az olyan csók nem igazi csók.
Nem az számít megcsinálnak ha a két nemi szerv összeér. Olyankor nem történik egy varázslatos robbanás, ami mindent elront. Hanem maga a megcsalni akarás ... mert onnantól kezdve más csak azon múlik a megcsalás, hogy megvan-e a lehetősége a másiknak vagy nincs.
A csók meg mindenképpen megcsalni akarást szimbolizálja.
Érdekes nézőpontok. A teljes tiltáson át a teljes nyitottságig.
Az én értékrendemben a megbízhatóság, korrektség, szavahihetőség és a teljes bizalom jellemzi. Továbbá nincs féltékenység, se számonkérés.
Szerintem is ott kezdödik amikor vàgyakozas ebred màs irant.
Amikor töled megy el de szojatlanul kezdi kicsipni magàt. Es nem forditva hogy neked akarna imponalni.
Amikor jöttek a karacsony körüli szabik es vegre idötlenül lehettem a parommal, es jött az ajandelvasarlasok izgalma, a jol szitualt magàra szinte màr màniàkusan ado pàrom melegitöben (!)indult el velem vasarolgatni, boklaszni, karacsonyi sütiket enni, beülni akär egy plazas üditöre.
Hàt bennem màr ott kezdett minden romokba dölni. Ez nekem szolt. A tudta nelkül.
16. vagyok. Szerintem kivülre még az sem jöhetett le rolunk hogy egy par lennenk. A nöies valahol elegans nö mellette meg egy melegitös "rapper"joforman. Zero összhang. Mint akik még csak nem is jàrnak csak összefuzottak veletlen.
Nem azt mondom hogy ez megcsalas :D hanem valahol tenyleg itt kezdödik a megcsalas. Nem akkor amikor màr màsik bugyit talalok az agy alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!