Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nálad mi számít megcsalásnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálad mi számít megcsalásnak? Mi miatt?

Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ismerkedik mással, mást lájkol facebookon, bevallja hogy neki rajtam kívül más is bejön, nálam ezek már szakító okok. Ha állítása szerint más nem érdekli őt akkor nem ismerkedik mással és nem lájkol mást, mert azzal azt fejezi ki hogy tetszik neki. Velem van együtt, akkor csak én érdekeljem őt, engem sem érdekel más. Ellenkező nemű barátaim nincsenek, neki sem legyenek. Ha már a kapcsolat elején meg van beszélve hogy mi fér bele meg mi nem és ezt mindkét fél el tudja fogadni akkor működni fog, nálunk már 3 éve működik, és a szerelem, a láng még erősebb is mint az elején. Minek keresnénk más társaságát ha csakis egymás társaságában tudunk teljesen felszabadultnak és boldognak lenni?
2019. aug. 13. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
2%

Nálam 2 részre oszlik:

Ha a páromról van szó: ne nézzen más pasira. Kedves se legyen rajtam kívül senkivel, mert az nálam már az.

Ha rólam van szó: Ha gumival csinálom mással az nem megcsalás. Ha gumi nélkül akkor már kérdéses, de ha nem volt érzelem, nem csaltam meg. Mert ha közben érzelmeim is lennének, az már csúnya dolog lenne.

2019. aug. 14. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Csók, mert olyannal nem csókolózunk akivel csak barátok akarunk lenni.

Az már csak részlet kérdés, hogy eljutott-e a dolog a lefekvésig.

Ha olyan kapcsolatban vagyok, amit komolyan veszek nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol megcsókolnék mást. Maximum valamilyen furcsább gólytáboros stílusú játéknál, de az olyan csók nem igazi csók.

Nem az számít megcsinálnak ha a két nemi szerv összeér. Olyankor nem történik egy varázslatos robbanás, ami mindent elront. Hanem maga a megcsalni akarás ... mert onnantól kezdve más csak azon múlik a megcsalás, hogy megvan-e a lehetősége a másiknak vagy nincs.

A csók meg mindenképpen megcsalni akarást szimbolizálja.

2019. aug. 14. 16:26
 14/19 A kérdező kommentje:

Érdekes nézőpontok. A teljes tiltáson át a teljes nyitottságig.

Az én értékrendemben a megbízhatóság, korrektség, szavahihetőség és a teljes bizalom jellemzi. Továbbá nincs féltékenység, se számonkérés.

2019. aug. 15. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megcsalás jóval ezek előtt kezdődik. Valahol ott, amikor elkezdesz vágyakozni mások után.
2019. aug. 16. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is ott kezdödik amikor vàgyakozas ebred màs irant.

Amikor töled megy el de szojatlanul kezdi kicsipni magàt. Es nem forditva hogy neked akarna imponalni.

Amikor jöttek a karacsony körüli szabik es vegre idötlenül lehettem a parommal, es jött az ajandelvasarlasok izgalma, a jol szitualt magàra szinte màr màniàkusan ado pàrom melegitöben (!)indult el velem vasarolgatni, boklaszni, karacsonyi sütiket enni, beülni akär egy plazas üditöre.

Hàt bennem màr ott kezdett minden romokba dölni. Ez nekem szolt. A tudta nelkül.

2019. aug. 16. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:

16. vagyok. Szerintem kivülre még az sem jöhetett le rolunk hogy egy par lennenk. A nöies valahol elegans nö mellette meg egy melegitös "rapper"joforman. Zero összhang. Mint akik még csak nem is jàrnak csak összefuzottak veletlen.

Nem azt mondom hogy ez megcsalas :D hanem valahol tenyleg itt kezdödik a megcsalas. Nem akkor amikor màr màsik bugyit talalok az agy alatt

2019. aug. 16. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Minden megcsalás amit normális értékrendű ember nem csinálna random akárkivel. Tehát a csók már az.
2019. aug. 17. 03:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a megcsalás fogalma minden testi érintés, ami tobb, mint baráti. Baráti érintés nem sok létezik. Hirtelen a tánc (tapizás mentesen), az üdvözlő és köszöntő puszi vagy kézfogás.
2019. aug. 17. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!