Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire garantálja a huséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire garantálja a huséget egy ilyen helyzet?

Figyelt kérdés

Ha a pasi nagy nöcsabasz volt es szereti a nöket , a figyelmet , viszont pocakos lett , amit szégyell és cukrosis lett.

Kolleganöjet ölelgeti , de amikor a kolleganö fogta meg a derekát , megijedt , hogy ” jaj a hasam”, szegyelltemagát .

Volt szó a kollegakkal , hogy mennek a strandra , de azt mondta, hogy ” nem szeretnétek meztelen látni engem”

Amúgy vonzóazért mint ferfi

2019. aug. 21. 05:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Nem unod még? Ha akart volna tőled bármit, már megoldotta volna, hogy kezdeményezzen.

Inkább arról írj ki kérdést, hogy 43 évesen miért ott tartasz, hogy mindig olyan házaspasi után futsz, akinek nem kellesz?

2019. aug. 21. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
A cukorbetegség inkább segít hűségesnek maradni, ui. emiatt romlik a merevedési képesség.
2019. aug. 21. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Lepontoztátok, hogy ha van kis has azt az embert is lehet szeretni.

Akkor akik lepontozták feltételezhetem, hogy felszinesek. Hogy nem tudjátok elfogadni nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenki "tökéletes". Hát várjatok Adoniszra! Akkor gondolom tökéletes lélekkel és testtel megáldott hölgyek. A parotokat lecserélitek a férjetek ha mégis ereszt pár kiló pluszt. A fiatalság nem érdem, csak állapot. Kívánom éljetek sokáig! Viszont szembesüljetek a mostani kijelentéseitekkel! Lehet itt flegmázni, de ha megéritek néztek tükörbe.

2019. aug. 21. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
Egy dagadt vénemberrel senki nem akar dugni.
2019. aug. 21. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Idióta vagy! Vagy kis tizenéves hím soviniszta! Nem dagadt vénemberről ejtettünk szót szerintem!

Primitív vagy! Vagy csak élvezed a kötözködést puha põcs! Hany éves vagy és milyen nemü, hogy ilyen okos vagy? Bár! Na! Azt irsz amit akarsz.

2019. aug. 21. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom te is egy dagadt vénember vagy utolsó :D
2019. aug. 22. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy utolsó. Nem én egy 167 centis 54 kilós nő vagyok aki nem azért irogat mert jó trollkodni, olyan parasztnak lenni mint te meg a hasonszőrüek. Sekély az hogy igy élitek ki magatokat. Itt mindenki Adonisz, nagyfarkú. Közben egy pitiáner senkik. Flegmázhattok, játszhatjátok a májert. Szellemi párbajt nem vívok fegyvertelennel.

Itt örömködhetsz. Az igazság meg ott van, hogy nézz magadra idősebb korban. Nincs benned tisztelet. Téged se fognak impokám!

2019. aug. 22. 21:06
 18/18 A kérdező kommentje:
17: es : 😅😅😅😅 impokám 😁😁
2019. aug. 22. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!