Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek? (Elég hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? (Elég hülye helyzet)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az exemről kiderült, hogy k**va. Vagyis... "csak" egy emberrel.

4 évig voltunk együtt és bevallása szerint velem is csak a biztos anyagi háttér miatt foglalkozott. Illetve visszajárkált az exeihez megcsalni már az elejétől.

Persze ígérgetett, de úgy tűnt tényleg megváltozott.

Ezeket nem rég tudtam meg, azóta vége köztünk, de nem tudom feldolgozni... :(

Igazából mindent vele terveztem. Miatta már kb egy barátom sincs. Elköltöztem miatta 500 km-re, azóta meg már vissza is jöttem.

Mit tudnék tenni? Teljesen tönkre tett minden értelemben. Most meg azt várja, hogy maradjunk barátok meg segítsek neki tanulni.

Lenne egy másik lány, aki szeretne kapcsolatot velem, de félek, hogy elrontom az egészet ezzel a "kedvvel".

Ezért magamat kellene rendbe tenni valahogy. De hogy?

(Ha nem esett le, nem én vagyok a lány...)

2017. aug. 30. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez durva!
2017. aug. 30. 19:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja... Az kimaradt, hogy miután megtudtam ezeket, még azt akarta, hogy jegyezzem el.
2017. aug. 30. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ex-szel minden kapcsolatot szakíts meg, a másik lánnyal meg, hajrá! El fog ez a kedv múlni hamar, amint beleszeretsz ebbe a csajsziba. Szóval hajrá!!!
2017. aug. 30. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Jól látod, rendbe kell magad tenni. Adj időt magadnak és hagyd hogy lecsillapodjanak az érzelmek. Nem tanácsolnám, hogy mielőbb ugorj bele a következő kínálkozó lehetőségbe, mert igenis elronthatod azzal, ha előző kapcsolatból származó, fel nem dolgozott csalódásokat beleviszel, márpedig beleviszel, ha nincs közte "pihenő".
2017. aug. 31. 00:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha van biztos anyagi háttered akkor beszéld át egy pszichológussal ha másként nem megy. Érzelmileg jelenleg nem tudod feldolgozni azt ami történt. Ennyi van.

Annyit mindenképpen tudok javasolni, hogy ha dühös vagy dühöngj (üss egy párnát stb...)! Ha keserű akkor sírj! Az érzelmi elfojtás okozza a kilátástalanságot.

Mint írtad anyagilag rendben vagy. Éld meg a helyzetet érzelmileg aztán fel a fejjel. Előtted az élet! Max. fél év alatt simán kijössz belőle.

2017. aug. 31. 07:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha, hagyod magad. Legyen a tièd örökre.
2017. aug. 31. 07:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó ugye csak viccelsz?

Neked lenne még kedved egy ilyen "kapcsolathoz"?

Többieknek pedig köszönöm a tanácsokat.

2017. aug. 31. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mehszakitanàm az exel a kapcsolatot teljesen.
2017. aug. 31. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz,mit érzel!Ha nem is pont ugyaigy,de ugyanebben a cipőben járok!En is tettem fel itt kérdést,de rájöttem,ami teljesen nyilvánvaló,hogy ezt csakis magamnak kell tudni erezni,dönteni!Mindenki máshogy látja,mindenki története más es más,mégha a keresztje ugyan az is mindannyiunknak!Hogy váhatom mástól,hogy értse meg,hisz legtöbbünkből egy egy ilyen válasznál a jelen,vagy múlt sérelmei beszélnek!Sőt!Vannak akikből a harag,ha nekem nem sikerült megbocsajtani,en nem kellettem,akkor másnak is ilyen sorsot szannak!Ha egy kapcsolat elég erős,meglehet bocsájtani.Nem azért mert más azt ajánlotta,csakis magunk miatt.Így csak magunk hibáztathassuk ha újra megteszik velünk.Ki tudja megmondani,hogy senki nem valtozik meg!Mi a mi felelőségünk??!A sorozatos megcsalásnál már mi vagyunk a legnagyobb hiba!Mert adtunk még eselyt,és mégeggyet es még!Velünk meglehet tenni!Most meg sírunk!

Neked kell tudni,eltudnál e viselni még egy megcsalást,neked kell érezned,te kellesz neki,vagy csak kihasznál.Kivulrol olyan más minden.Ha valaki elneseli az en sztorim beki,gondolkodás nelkül azt mondom,dobd ki!VéglegVelem senki nem tenné ezt meg!Modt meg itt nyaligatom a sebeim,es idegen emberektől várok választ.Nem tetszik amit írnak!Mert azt aksrjuk hallani,megtudnak változni!Az eszem tudja a választ,a szívem még harcol!Én az időre bíztam magam!En adok magamnak még egy esélyt.Nem neki!Magamnak!Hogy ne azzal éljek tovább,hogy mi lett volna ha...Ha elrontja,akkor tudom,hogy nem kell sirnom erte.Mert rám valami más vár!Adj egy eselyt,és engedd el,ha nem él vele..Nem érdemel meg!

2017. aug. 31. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!