Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti feltétlen megbíztok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti feltétlen megbíztok a párotokban? Mire gondoltok?

Figyelt kérdés

Nekem eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt, 2 alkalommal totál megbíztam az illetőben a 3. és egyben leghosszabb ,mélnyebb kapcsolatban olyan féltékenyek voltunk,hogy az abnormális..

Most van egy új barátom és egyenlőre nem vagyok rá féltékeny és eléggé bízom is benne.De agyalok,hogy vajon jó döntés megbízni benne? Mi van,ha full megbízom benne,de közben megcsal? hogy fogom akkor n ezt megtudni,ha nem vgyok résen? Vagy jó ez így,hogy nem is érdekel kivel mikor hova megy?miket írkál lányokkal vagy fiúkkal? Mert most egyáltalán nem érdekel még,gondolom mert nem vagyok még szerelmes eléggé. Úgy vagyok vele,ha megcsal kapja be,ő dolga. De jól van ez így? :D Ti megbíztok? Nem vagytok féltékenyek? Főleg lakótársa igazi nőcsábász,naponta más más lányokat fektet meg.Engem mondjuk ez sem zavar,gondoltam ,ha meg tudja hülyíteni,hogy ő is legyen ilyen az ő baja .

Ti mit gondoltok erről? Féltékenynek lenni vagy egyáltalán nem??

2019. aug. 17. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezni, hogy mennyire megbízható a barátod. Ha linknek, nagyképűnek, szoknyavadásznak tűnik, akkor nem érdemes erőltetni a kapcsolatot. Ha nem, akkor meg ne agyalj hülyeségeken.
2019. aug. 17. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes gyereknek látszik. Ezért nincs is bennem meg a féltékenység.De hülye sem vagyok,tudom,hogy bárki megcsalhat akárminek is látszik :D
2019. aug. 17. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Én senkiben sem bízok, így a páromban sem.
2019. aug. 17. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Páromban jobban megbízok, mint magamban 😃
2019. aug. 17. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Mivel már van negatív tapasztalatom, nem bízok meg senkiben 100%-ig. Úgy gondolom hogy ez benne van a pakliban és megpróbálok nyitott szemmel járni, hogy időben észre vegyem ha gáz van. Nem biztos hogy meg akadályozható a dolog, csak talán a megalázás mértéke csökkenthető ha időben rájövök a csínytevésre. Illúzióim meg nincsenek senkivel kapcsolatban. Én még nem csaltam meg senkit.

F

2019. aug. 18. 06:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Na igen valojaban en sem bizom benne szerintem csak nem erdekel hogy mit csinal,mert ugy erzem ezzel csak o veszit ha eldob
2019. aug. 18. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!