Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után mikor kezdtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után mikor kezdtetek el bízni a párotokban?

Figyelt kérdés

Pár hete derült ki, "megbocsátottam"... Aznap 6 órára eltűntem, mikor hazaértem kegyetlenül megtéptem (nagyon szégyenlem magam). Azóta hullámzik az egész, néha elfelejtem néha meg úgy fáj mint aznap .

Látom és érzem rajta, hogy kb. 2 hónapja mindent megtesz értem, de mióta kiderült oda a bizalom és az elkötelezettség érzése a részemről. Az önbizalmamnak is oda, folyton a 3. felet nézegetem facebookon...

Jó lenne tudni mások hogy viselték el ezt az időszakot.

2015. okt. 13. 14:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Remélni tudom csak, hogy nem vagy férfi.. Habár a megtépés egyik féltől se normális. Olyan bizalom mint előtte nem lesz már.
2015. okt. 13. 14:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2015. okt. 13. 14:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Nálam a megbocsátás azt jelentette, hogy kiadtam az útját.
2015. okt. 13. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:

Ez jo kerdes.

Ugy 2eve elek igy, minimalis a bizalom ennyi ido utan is, szerintem soha nem lesz mar teljes.

De ezt vallaltam, teszem a dolgom.

2015. okt. 13. 15:00
 5/17 A kérdező kommentje:

A megtépés úgy zajlott, hogy 6 óra fagyoskodás után lehiggadtam, le tudtam zárni magamban. Vettem neki kürtőskalácsot, bocsánat kérésként, hogy addig nem vettem fel a telefont, nem válaszoltam facebookon, sőt anyut is felhívtam, hogy ne vegye fel.

Mikor hazaértem nekem támadt szavakkal az eltűnésemért, mikor elfordultam tőle megragadta a vállam és visszafordított. Ekkor pattant el bennem valami, hogy ha nem is arra számítottam, hogy lapos kúszásban járul elém, de én voltam a megcsalt fél, nehogy ő legyen rám dühös... Itt estem neki.

2015. okt. 13. 15:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Semmikor, ugyanis nem bocsájtom meg.
2015. okt. 13. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Nálam ott vége van. Lehet, hogy megbocsátok, lehet, hogy bízok is benne, de ahol egyáltalán a lehetősége felmerült, hogy mással legyen, sőt, meg is tette, ott az a kapcsolat egyszerűen nem működőképes.
2015. okt. 13. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Évek múlva se bíztam benne, ha nem vette fel a telefont rögtön arra gondoltam kivel lehet, mit csinálhat, de ha felvette se hittem el neki,hogy ott van ahol mondja,azzal akivel mondja. Ha elment szórakozni, egész éjjel nem aludtam. Végül is szakítottam, és életem legjobb döntése volt, azóta egy normális, megbízható férfi mellett vagyok, akivel tökéletes a bizalom 7 év után is.
2015. okt. 13. 15:57
 9/17 A kérdező kommentje:

Pont úgy vagyok vele, mint te 8.... :/

Ha a munka miatt kimarad, vagy össze kell ülnie a csapatnak hétvégén feszült vagyok, rosszul vagyok a gondolattól, ha elmegy éjszaka.

Főleg mert hosszabb viszonyt tartott fent, és még engem állított be hülyének mikor többször kiszimatoltam a dolgokat.

2015. okt. 13. 16:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Én megbocsátottam és pont amikor kezdtem érezni,hogy minden rendben van és újra bízhatok benne (ez kb 2 évet jelentett az életemből) kiderült,hogy 5 hónapja megcsalt.Na ez a szívás.Soha,de soha már megbocsátani nem fogok,főleg,hogy hülyének nézett.Én nem tanácsolom,hogy együtt legyél vele,de a te dolgod.
2015. okt. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!