Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után mikor kezdtetek el bízni a párotokban?
Pár hete derült ki, "megbocsátottam"... Aznap 6 órára eltűntem, mikor hazaértem kegyetlenül megtéptem (nagyon szégyenlem magam). Azóta hullámzik az egész, néha elfelejtem néha meg úgy fáj mint aznap .
Látom és érzem rajta, hogy kb. 2 hónapja mindent megtesz értem, de mióta kiderült oda a bizalom és az elkötelezettség érzése a részemről. Az önbizalmamnak is oda, folyton a 3. felet nézegetem facebookon...
Jó lenne tudni mások hogy viselték el ezt az időszakot.
Ez jo kerdes.
Ugy 2eve elek igy, minimalis a bizalom ennyi ido utan is, szerintem soha nem lesz mar teljes.
De ezt vallaltam, teszem a dolgom.
A megtépés úgy zajlott, hogy 6 óra fagyoskodás után lehiggadtam, le tudtam zárni magamban. Vettem neki kürtőskalácsot, bocsánat kérésként, hogy addig nem vettem fel a telefont, nem válaszoltam facebookon, sőt anyut is felhívtam, hogy ne vegye fel.
Mikor hazaértem nekem támadt szavakkal az eltűnésemért, mikor elfordultam tőle megragadta a vállam és visszafordított. Ekkor pattant el bennem valami, hogy ha nem is arra számítottam, hogy lapos kúszásban járul elém, de én voltam a megcsalt fél, nehogy ő legyen rám dühös... Itt estem neki.
Pont úgy vagyok vele, mint te 8.... :/
Ha a munka miatt kimarad, vagy össze kell ülnie a csapatnak hétvégén feszült vagyok, rosszul vagyok a gondolattól, ha elmegy éjszaka.
Főleg mert hosszabb viszonyt tartott fent, és még engem állított be hülyének mikor többször kiszimatoltam a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!